Użytkownik H.e.r.o.i.n Opublikowano 6 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia Nick:H.e.r.o.i.n Imię:Seweryn Wiek:20 SteamID:STEAM_1:0:960421132 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]:Nie Doświadczenie z amx[1-10]:3 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/H.e.r.o.i.n/54.38.58.82:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]:Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?:Cześć, jestem Seweryn pochodzę z Bieszczad. Mam 20 lat, interesuję się piłka nożną, gram sobie w małym "B" klasowym klubie, ponieważ nie mam już chęci aby grać gdzieś wyżej. Rownież co uwielbiam robić to jeździć na łyżwach oraz oglądać hokej. Na co dzień pracuję i składam okapy kuchenne. Dlaczego powinniście wybrać mnie? A może dlatego, że przyszedłem do was i mam zamiar u was spędzać no dość dużo czasu, ponieważ wieczorami nie ma co robić i bede aktywny wręcz prawie codziennie, wiadomo jestem też człowiekiem, który ma kobietę i wszystkiego czasu nie mogę poświecić na granie. Oczywiście nie mam żadnego doświadczenia w byciu adminem, lecz szybko się uczę i naprawdę byłoby to dla mnie małe spełnienie marzeń. Co do godzin, aktywności takowych nie mam, lecz spokojnie nadrobię. Jestem sumienny jeśli się na coś piszę to tego dotrzymuję. Z góry dziękuję i pozdrowionka dla całej społeczności. Kontakt:Steam, Forum, Discord Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]:Tak/Nie 5 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 6 Stycznia Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia Masz zamiar spędzić dość dużo czasu, jednak na chwilę obecną spędziłeś zbyt mało Nie spełniasz wymagań na admina ponadto źle podałeś steamid - do poprawy. Wg. mojej opinii niedoświadczonych adminów na serwerze jest aktualnie zbyt dużo. Na chwilę obecną na NIE. 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dawid.! Opublikowano 6 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia Jestem na nie, pograj trochę, daj się poznać graczom. Jeden dzień na forum i parę godzin na serwerze nie wystarcza aby zostać adminem. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lutek112 Opublikowano 6 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia Jesteś na serwerze od kilku dni i składasz podanie na admina? Jestem na NIE. Nie spełniasz wymagań 2 Odnośnik do komentarza
Spamer Strefoboxa ST Seba TD Opublikowano 6 Stycznia Spamer Strefoboxa Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia - Brak znajomosci AMX, - dopiero co pojawiłeś się na serwerze i jesteś mało znany, - na forum tez nikt Cię nie zna 1 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 herka Opublikowano 6 Stycznia Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia Aktualnie na Nie -Amx -Gt -Nie widziałam abyś grał na serwerze -Nie spełniasz wymagań Daj się poznać i wtedy pisz podanie 1 Odnośnik do komentarza
Siusiu majtek Opublikowano 6 Stycznia Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia (edytowane) GT masz spoczko Często Cię widze na serwerze, na ns Wydajesz się być bezkonfliktowy Z mojej strony brak przeciwskazań byl kiedyś adminem, u LOLSONA także jestem na tak Edytowane 6 Stycznia przez Siusiu majtek Odnośnik do komentarza
Donator KOMORNIK123 Opublikowano 6 Stycznia DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia + WIEK +Steam 9.6 godzin C.S + Kultura Dajcie mu szanse, jeden z nielicznych co napisał prawdę,że nie ma Doświadczenie w byciu Adminem.. Bo niektórzy piszą ze potrafią rozpoznać czity, a jakoś w Banach nie widać JESTEM NA TAK 3 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 6 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia Mr.Alban, 6 Stycznia Nie spełniasz wymagań. 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi