Użytkownik Exsecratio Opublikowano 10 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Nick: Exsecratio Imię: Tomasz Wiek: 26 SteamID: STEAM_0:0:4527041 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]: 9 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Exsecratio/54.38.58.82:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Gram po nocach więc mogę sprawować dyżur podczas najgorszych godzin, czasem z rana jak nikogo jeszcze nie ma. Trochę doświadczenia mam, nie boję się dawać banów a wróciło dużo osób po tej drugiej szansy, adminów widzę mało na serwerze a niemal zawsze jak wchodzę jest coś do zrobienia. Kontakt: Steam, Discord, gg jak trzeba Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik gilu Opublikowano 10 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Na tak +amx +doświadczenie +opanowanie/kultura Brak przeciwskazań oprócz tej wyrwy w gt, ale rozumiem, że okres świąteczny. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 10 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia @ Admin CS 1.6 ONLY DD2Zapraszam do wypowiedzi 1 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 herka Opublikowano 10 Stycznia Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Ja jestem na Tak +Wiek +Aktywny +Doświadczenie +Miał już admina +Kultura Ja jestem za daniem mu szansy 1 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 10 Stycznia Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Na tak. +gt +doświadczenie +wiek +kultura osobista 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lutek112 Opublikowano 10 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Jestem na tak + doświadczenie + amx + kultura + wiek +gt + aktywny 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Chmieluuuuuuuuuuuu Opublikowano 10 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Na tak. +amx +kultura +gt +wiek +gra w nocy 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Jestem na tak + Gra po nocach + Wiek + Kultura osobista + Amx + Doświadczenie + GT Nic tylko brać , powodzenia ! Odnośnik do komentarza
Moderator T Mis Bim Opublikowano 10 Stycznia Moderator T Moderator T Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Jestem na Tak: +GT +wiek +gra w nocy +amx +Kultura +doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 10 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Mr.Alban, 10 Stycznia Odbierz rangę w odpowiednim dziale. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi