Użytkowniczka Natalia99 Opublikowano 11 Stycznia Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia (edytowane) Nick z CS:Natalia99 Admin banujący:PROSTO Serwer:Strefasklillla dd2 Data zdarzenia: Steamid: : ' VALVE_0 : 4 : 2078685186 ' Opis sytuacji: robiłam sobie żarty i tylko 2 razy moze 3 razy steknełam a prosto dał mi bana na zawsze i muta chyba bym prosila o 2 szane za zle zachowanie juz tak nie bede robic jezelli mu przeszkadza bardzo przeprasazam. Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Edytowane 11 Stycznia przez Szatan_aniusia 2 1 4 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 11 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia Pomyłka admina, ban został skrócony. I radzę Ci się w końcu ogarnąć. 3 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 11 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi