Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 13 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Jaki miesiąc jest Twoim ulubionym i dlaczego? 3 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mów mi Papa Roberto Opublikowano 13 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Wrzesień, bo wtedy są urodziny moje ale z drugiej strony jest przecudowna Pani Jesień 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik H.e.r.o.i.n Opublikowano 13 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Październik, a to dlatego, że wtedy latam za granicę na wakacje. 2 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 13 Stycznia Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Grudzień - bo jest Boże Narodzenie ❄️☃️🎅🏻 3 Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 13 Stycznia zbój z gór Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Luty, ponieważ w tym miesiącu mam urodziny. 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 13 Stycznia Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Grudzień, bo mam urodziny, są święta i bo kiedyś bylo dużo śniegu w grudniu 3 Odnośnik do komentarza
Siusiu majtek Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Kwiecień, ponieważ są moje urodziny Lipiec, sierpień, ponieważ jest to okres wakacji 2 Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 14 Stycznia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Sierpień ponieważ sa moje urodziny 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 14 Stycznia Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi