Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODRZUCONE] [ADMIN DD2 #1] - H.e.r.o.i.n

H.e.r.o.i.n

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick:H.e.r.o.i.n
Imię:Seweryn
SteamID:STEAM_0:0:960421132
Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]:Nie
Doświadczenie z amx[1-10]:3 - choć ostatni czas dużo spędziłem na ogarnianiu różnych komend.
Czas spędzony na serwerze (link do GT):

https://www.gametracker.com/player/H.e.r.o.i.n/54.38.58.82:27015/
Sprawny mikrofon[Tak/Nie]:Tak
Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?:Cześć, jestem Seweryn pochodzę z Bieszczad. Mam 20 lat, interesuję się piłka nożną, gram sobie w małym "B" klasowym klubie, ponieważ nie mam już chęci aby grać gdzieś wyżej. Rownież co uwielbiam robić to jeździć na łyżwach oraz oglądać hokej. Na co dzień pracuję i składam okapy kuchenne. Dlaczego powinniście wybrać mnie? A może dlatego, że przyszedłem do was i mam zamiar u was spędzać no dość dużo czasu, ponieważ wieczorami nie ma co robić i będę aktywny wręcz prawie codziennie, wiadomo jestem też człowiekiem, który ma życie prywatnie i nie mogę poświęcać całego czasu na granie. Oczywiście nie mam żadnego doświadczenia w byciu adminem, lecz gdyby ktokolwiek z adminów pomógł by mi na początku to byłoby mi o wiele prościej i szybciej, oraz byłyby tego efekty.
Kontakt:Forum, Discord, Steam.
Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]:Tak

• Lubię to! 2
  • Użytkownik

Póki co chwilowo jestem na Nie:
Fajnie, że chcesz pomóc i  doceniam bardzo szczere podanie np., że nigdy nie adminowałeś :) spokojnie każdy kiedyś musiał zacząć i za to bym dał plusa, bo wydajesz się też sympatycznym kolegą, ale grasz dopiero od dwóch tygodni na serwerze, musisz dać więcej czasu użytkownikom. Dać się poznać i wyrobić sobie "markę". Spróbuj za jakiś czas :)

• Lubię to! 3

Niestety, na ten moment jestem na nie.
Jesteś z nami dopiero od niecałych dwóch tygodni, więc nie wszyscy mieli jeszcze okazję dobrze Cię poznać ani wspólnie z Tobą pograć. Od ostatniego podania minął zaledwie tydzień , dajmy temu jeszcze trochę czasu. Jestem pewna, że wszystko przyjdzie w swoim momencie :0wink:

Niestety lecz na NIE jak narazie
popraw GT duzo graczy cie moze jeszcze nie kojarzyc

AMX to nie jest - wszystko jest do nauczenia a to nie jest trudne 

Pograj jeszcze z 2 tygodnie 

• Lubię to! 1
  • Junior Admin
Junior Admin

Jeśli chodzi o amx to dobrze, że piszesz jak jest. Nie jest to nic skomplikowanego i na pomoc możesz liczyć. Super, że masz chęci ale jesteś z nami niecałe 2 tygodnie. Utrzymaj aktywność na serwerze, daj się poznać adminom/graczom i wróć z podaniem za jakiś czas. 

• Lubię to! 2
  • Junior Admin
Junior Admin

podanie odrzucone.gif

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]