Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 14 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Jaki kraj najbardziej chciałbyś/chciałabyś odwiedzić i dlaczego? 3 Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 14 Stycznia zbój z gór Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Japonia, ponieważ bardzo intryguje mnie połączenie nowoczesności z tradycją. 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mów mi Papa Roberto Opublikowano 14 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Grecja ze względu na mitologię grecką, chciałbym odwiedzić rzekomy grób Achillesa, miejsce gdzie podobno stał potężny posag Zeusa. 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 14 Stycznia Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Wybrałbym Hiszpanię, ponieważ jest tam ciepło, są piękne plaże, a dodatkowo pojechałbym do Barcelony, żeby odwiedzić najlepszy klub na świecie. 2 Odnośnik do komentarza
de de9 Opublikowano 14 Stycznia de Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Ponownie Francję a dokładnie Paryż, jest to zwykłe miasto. Nie wyróżnia się architekturą jak np Wiedeń, ale ma w sobie coś pięknego i przyciągającego jak dla mnie. 2 Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 14 Stycznia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Hiszpanie bo z opowieści słyszałem ze to piękny kraj i bym chciał go kiedyś zobaczyć 😀 2 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 15 Stycznia Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Stany Zjednoczone 🇺🇲 bo nigdy nie byłem, chciałbym zobaczyć Hollywood 2 Odnośnik do komentarza
Siusiu majtek Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia (edytowane) Brazylia żeby sprawdzić, czy moje sztywne ruchy na parkiecie kwalifikują się jako przestępstwo przeciwko ludzkości, czy po prostu jako nowy styl taneczny Paraliż 🤣🤣🤣 Edytowane 15 Stycznia przez Siusiu majtek 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Major_Kuprycz Opublikowano 15 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Tak naprawdę podróżować zacząłem dwa lata temu, i zacząłem z dużego "C" bo byłem w 2024r. w 11 Krajach, w zeszłym roku byłem w 7, w tym na początku stycznia byłem w Egipcie. Ale tak naprawdę marzy mi się Tajlandia i Tajwan (mam już te dwie podróże zaklepane na wrzesień/październik. Może i podróże są kosztowne, bo kiedys sobie myslalem, taki wypad do Tajlandi dla 2 osób to koszt 15tyś. I przeliczałem na to co mógłbym sobie za to kupić, ale z biegiem lat człowiek postrzega to inaczej i na chwilę obecną to każdą złotówkę bym poświęcił na to żeby podróżować To co zobaczymy, zwiedzimy pozostaje z nami na zawsze. Także podróżujcie ile tylko możecie ! 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 15 Stycznia Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi