Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODRZUCONE] [ODWOŁANIE WARN] - ST Seba TD

ST Seba TD

Rekomendowane odpowiedzi

• Spamer Strefoboxa

1. Nick: ST Seba TD
2. Kto nadał warna: @ Dusia
3. Czas: teraz 
4. Powód: „bezsensowny post”
5. Dowody/SS: 

Nie zgadzam się z nadanym waranem. Post napisany przeze mnie był odpowiedzią na skargę Kushmana, gdzie screen przedstawia ciągłe zaczepki ze strony Generała/Dżoany (który to z nich to sobie wybierzcie) we mnie i w Błaszczyka. 
@ Dusia nie wykonywała wcześniej swoich obowiązków i nagle po degradacji nastąpiła pobudka i bezpodstawne nadawanie warnów.
No chyba, że to prowokacja bym musiał płacić za usunięcie warna :KEKL:

Edit 1: Nie przekierowywałem tematu w inną stronę tylko zwróciłem uwagę na to, ze reakcja Błaszczyka jest na zachowanie Generała - czyli związane z tematem. Gdzie i z kim się przepycham?! Zwróciłem tylko uwagę na problem jaki jest, bo wszyscy maja głęboko w poważaniu multikonto. Nagle się pracowita zrobiłaś. Czyżby bolało to, że zamiast czerwonego koloru masz niebieski? Polecam poćwiczyć czytanie ze zrozumieniem i analizę tekstu. To było już w szkole podstawowej. A jak nie to możesz poprosić IA jak General podczas pisania swoich posto. Być może pomoże ;)

IMG_6265.jpeg

Edytowane przez ST Seba TD
  • Lubię to! 1
  • Ha ha 4
  • Dislike 1
  • Junior Admin
Junior Admin

Twój post był odpowiedzią na post kolegi wyżej, nie było to żadne nawiązanie do TEMATU SKARGI, a wręcz odbicie w inną totalnie stronę i próba przepychanki w postach, więc Twój post był bezsensowny i nic nie wnoszący. 

Widzę, że się nerwicujesz i Ci przykro, aż musisz mnie podszczypnąć, więc jeżeli już to proszę w lewy poldupek ;x też wolałabym tych Wawrów nie nadawać, ale reszta chyba się bała zareagować lub po prostu olała sobie sprawę tak jak ja ostatnim czasem (;;

• Lubię to! 5
  • Ha ha 1
  • xD 1

heh1111.png

• Zasłużony

image.png 

Czy Twój post wnosi coś do skargi? Ponieważ ja również nie widzę w nim nic sensownego jest to zwykły spam.

4.7A) W skargach forumowych mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, Moderator, Administracja Forum, użytkownicy forum jeżeli mają dowody dotyczące skargi lub były świadkami/uczestnikami danego wydarzenia. 

3.3 Posty bezsensowne, powtarzające się, nie na temat lub nie wnoszące nic do dyskusji będą usuwane/ukrywane.  

• Lubię to! 3
  • Super 1
  • Ha ha 1

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Zasłużony

odwolanie odrzucone.gif

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]