Spamer Strefoboxa ST Seba TD Opublikowano 15 Stycznia Spamer Strefoboxa Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia (edytowane) 1. Nick: ST Seba TD 2. Kto nadał warna: @ Dusia 3. Czas: teraz 4. Powód: „bezsensowny post” 5. Dowody/SS: Nie zgadzam się z nadanym waranem. Post napisany przeze mnie był odpowiedzią na skargę Kushmana, gdzie screen przedstawia ciągłe zaczepki ze strony Generała/Dżoany (który to z nich to sobie wybierzcie) we mnie i w Błaszczyka. @ Dusia nie wykonywała wcześniej swoich obowiązków i nagle po degradacji nastąpiła pobudka i bezpodstawne nadawanie warnów. No chyba, że to prowokacja bym musiał płacić za usunięcie warna Edit 1: Nie przekierowywałem tematu w inną stronę tylko zwróciłem uwagę na to, ze reakcja Błaszczyka jest na zachowanie Generała - czyli związane z tematem. Gdzie i z kim się przepycham?! Zwróciłem tylko uwagę na problem jaki jest, bo wszyscy maja głęboko w poważaniu multikonto. Nagle się pracowita zrobiłaś. Czyżby bolało to, że zamiast czerwonego koloru masz niebieski? Polecam poćwiczyć czytanie ze zrozumieniem i analizę tekstu. To było już w szkole podstawowej. A jak nie to możesz poprosić IA jak General podczas pisania swoich posto. Być może pomoże Edytowane 16 Stycznia przez ST Seba TD 1 4 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 16 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Twój post był odpowiedzią na post kolegi wyżej, nie było to żadne nawiązanie do TEMATU SKARGI, a wręcz odbicie w inną totalnie stronę i próba przepychanki w postach, więc Twój post był bezsensowny i nic nie wnoszący. Widzę, że się nerwicujesz i Ci przykro, aż musisz mnie podszczypnąć, więc jeżeli już to proszę w lewy poldupek ;x też wolałabym tych Wawrów nie nadawać, ale reszta chyba się bała zareagować lub po prostu olała sobie sprawę tak jak ja ostatnim czasem (;; 5 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 16 Stycznia Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Czy Twój post wnosi coś do skargi? Ponieważ ja również nie widzę w nim nic sensownego jest to zwykły spam. 4.7A) W skargach forumowych mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, Moderator, Administracja Forum, użytkownicy forum jeżeli mają dowody dotyczące skargi lub były świadkami/uczestnikami danego wydarzenia. 3.3 Posty bezsensowne, powtarzające się, nie na temat lub nie wnoszące nic do dyskusji będą usuwane/ukrywane. 3 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 16 Stycznia Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi