Użytkownik mów mi Papa Roberto Opublikowano 17 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia Witajcie kontynuujemy cotygodniowe typowanie po poprzednikach. Czas rozkręcić typerkę. Zapraszam do wzięcia udziału w zabawie. Zasady: - Podajecie jedną liczbę w zakresie od 1 do 30 - Każda cyfra zostaje poddana dodatkowemu losowaniu w celu określenia numeru jaki się pod nią kryje - Punkty będą dzielone w sytuacji podania dwóch takich samych liczb - Nie ma przegranych, każdy coś wygrywa Przykład - pod numerem 6 znajduje się 15 pkt. Czas do soboty 24.01.2025 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 17 Stycznia Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 4 mów mi Papa Roberto, 24 Stycznia 16 2 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 DEATHMATCH Misza Opublikowano 17 Stycznia Admin CS 1.6 DEATHMATCH Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 16 mów mi Papa Roberto, 24 Stycznia 36 2 Odnośnik do komentarza
Spamer Strefoboxa ST Seba TD Opublikowano 17 Stycznia Spamer Strefoboxa Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 9 mów mi Papa Roberto, 24 Stycznia 48 2 Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 17 Stycznia zbój z gór Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 21 mów mi Papa Roberto, 24 Stycznia 20 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mów mi Papa Roberto Opublikowano 24 Stycznia Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi