Admin CS 1.6 DEATHMATCH Misza Opublikowano 17 Stycznia Admin CS 1.6 DEATHMATCH Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia Witam wszystkich serdecznie, wracam sobie pograć w cs 1.6 po paru ładnych latach przerwy xD. Klikałem po sieciach, ale u was zawitam na dłużej, Pewnie będę grywał na FFA i pewnie na DD2. Coś o mnie, na imię mam Michał, w robocie mówią na mnie Misza, stąd też nick taki, Lat 34, (trochę siedziało się na serwerowniach w różnych rangach więc i pewnie i was o coś się postaram ) także to chyba na tyle. Pozdrawiam wszystkich 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Uriasz Opublikowano 17 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia siema imienniku 1 Odnośnik do komentarza
URLOP herka Opublikowano 17 Stycznia URLOP Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia Hejka☺️ 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 17 Stycznia Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia Cześć 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 17 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia Witamy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik krzychu_ Opublikowano 17 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia Siemanko ! 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 17 Stycznia Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia Siemanko 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 17 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia Cześć 1 Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 17 Stycznia zbój z gór Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia Serwus! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lutek112 Opublikowano 17 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia Witam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mów mi Papa Roberto Opublikowano 17 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia Siemka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Inkwizytor Opublikowano 17 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia Siema 1 W ręku ostry miecz,lśniąca zbroja na ciele...To Inkwizycja nadchodzi.Nikt, kto zarabia na życie przy pomocy magii czy sztuczek Chaosu nie może spać spokojnie, gdy Inkwizytor pojawi się. Odnośnik do komentarza
Użytkownik yngpolonais Opublikowano 18 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia siemasz 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 18 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi