Właściciel Trivor Opublikowano 23 Lutego 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Chcecie leczenie na #2? Wypowiedź osoby co nie ma nawet minuty w tym tygodniu - warn Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 23 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Nieeeeee, to nie przejdzie. Bez takich rzeczy, niech już zostanie tak jak jest. Poniektórzy teraz nawet skarżą na temat podwójnego skoku, więc leczenie by jeszcze nakręciło ten bunt. Ja jestem na nie Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 23 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Jestem na nie. (nie mam ani minuty przez 60 dni, co teraz? :() 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 23 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Dodam od Siebie co nieco. Jedni skarżą się na to drudzy na tamto, znam to z własnego doświadczenia jak byłem opiekunem na starym dd2 u @Trivor że nie wszystkim dogodzisz, zawsze będzie jakieś ale.. Co do leczenia jestem na tak dlaczego ? Ponieważ jest dużo serwerków z taką możliwością i są One grane przez dużą liczbę osób. Z tego co wiem na dd2 #2 jest b.dobra reklama a i tak serwer nie jest w pełni rozpędzony, więc musi gdzieś być coś nie tak. Może wina tego jest, że serwer praktycznie jest podobny do #1 ? Może wina leży po stronie atmosfery. Musicie coś zrobić z tym by wprowadzić parę nowych bajerków. Osobiście myślę, że leczenie przykuło by uwagę większej ilość młodszych graczy.. Dlaczego by nie podjąć jakich kroków i po wgrywać co nieco na serwerek, zrobienie 2 identycznych dd2 było totalnym błędem... :C 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 23 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Na Nie za dużo nasrane było by już [Za przeproszeniem] Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik NagatoPRO Opublikowano 23 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 (edytowane) Moim Zdaniem to juz kompletnie zmienisz ten serwer jak jeszcze leczenie dodasz Zdecydowanie nie Edytowane 25 Lutego 2019 przez NagatoPRO 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ OLSZOVSKY Opublikowano 23 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 (edytowane) Ja jestem na TAK w sumie skoro jest x2 skok to można dać i leczenie co tam, będzie jakaś równowaga może. ;D Przy okazji , jestem za tym aby dodać możliwość podsadzania się !!!!!!!!!!!! Edytowane 24 Lutego 2019 przez OLSZOVSKY Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 25 Lutego 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 (edytowane) po co podsadzanie skoro sa 2 skoki to juz wgl beda po niebie latac.. Co do leczenia + odstawałby troche od serrwera Adka, bo teraz wsm takie same są praktycznie (zresztą można dać na jakiś okres czasu, ii jak by więcej osob było po tym czasie zdania, ze zbedna glupie nie potrzebne to po prostu sie to usunie) @OLSZOVSKY Nie po to ludzie placa za svipa zeby zwykly gracz mogl praktycznie to samo tylko wolniej troche Edytowane 25 Lutego 2019 przez Dusia⚝♡ Odnośnik do komentarza
Użytkownik BMW E60 M5 Opublikowano 25 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 myslalem, ze ten podwojny skok to juz jakis nieudany zart, a tu leczenie jeszcze XDD zdecydowanie na NIE, jestem rowniez za tym, zeby zamiast podwojnego skoku wprowadzic mozliwosc podsadzania sie. 1 1 Never go faster than Your guardian angel can go Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jasiek Opublikowano 25 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Ja Jestem na TAK! ZAwsze to jest coś nowego Gdy sie nie sprawdzi to można Usunąć i po problemie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 25 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 jestem na nie gdyż grywałem na takim serwie totalna lipa jak dla mnie jak chcesz cos wprowadzić to tak jak napisał bmw jakas wysadzke lub mine np. jak się ma mniej niż 30/20 hp to można ja postawić i ten kto na nia stanie wylatuje w kosmos 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Awi Opublikowano 25 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Jestem na NIE mam nadzieję że tego nie dodacie .. Naprawdę dla mnie to i tak zmieniliście serwer i jest dobrze jak jest gram prawie max ludzi i nie dawajcie tego leczenia ani jakiś durnych dodatków /. Niech zostanie tak jak jest. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ OLSZOVSKY Opublikowano 25 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 (edytowane) 5 godzin temu, Dusia⚝♡ napisał: po co podsadzanie skoro sa 2 skoki to juz wgl beda po niebie latac.. Boże widzisz i nie grzmisz.Pomyśl zanim coś napiszesz. Podwójny skok pozwala teraz wszędzie się dostać,na każdą teksturę.Wyżej już nie dasz rady To byłoby właśnie na zasadzie równowagi bo normalni gracze również mogliby się podsadzić chociażby na skrzynki na respie CT lub na komin na B czy też reklamy na długiej... ######################## Propsuję ten pomysł z miną,będzie bekowo ;d @Dusia⚝♡ To zablokuj kupno broni dla zwykłego gracza bo może to samo co svip tylko rundę później,bezsensowne myślenie. Edytowane 25 Lutego 2019 przez OLSZOVSKY Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 25 Lutego 2019 Właściciel Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Dobra tak. Svipowi usune 2 skoki, dodam za to jakis "dodatek" zeby nie bylo tak jak na dd2 #1 Dodatkowo dodamy jakies slabe leczenie zeby byla kooperacja w teamach i zeby serwer roznil sie od #1. Nie bedzie pasowac to cos zmienimy, na razie bedzie to dodane na probe 1 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 25 Lutego 2019 Właściciel Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi