420 KushMan Opublikowano 18 Stycznia 420 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia (edytowane) Twój nick: @ 420 Nick oskarżonego: @ D3M0N Powód skargi: Nie właściwe podejście. Opis sytuacji: J@t tak jakby podchodzi do innych kolesiostwem do drugich kara odrazu bez żadnego pierdolenia. Data i godzina zdarzenia: now Miejsce zdarzenia: Sb Dowody: Coś od siebie: "o kim ty mówisz?" Ja z innymi użytkownikami dostawaliśmy +1/+2 za słowo "morda" lub "japa" tutaj ewidentnie widać gruby pocisk a on się jeszcze bezczelnie pyta o kim mowa. (Jest możliwość że szynka już karę dostał). Ładnie pokazuje co można czego nie gdzie powinien odrazu zareagować a nie się jeszcze pytać o kim mowa i prowadzić dalej temat gdzie użytkownik został zwyzywany od najgorszych. przykład ja: dostałem +2 od niego ze z tego co pamiętam bo nawet nie potrafi do końca podać za co dokładnie było to dostałem +2 za pociśnięcie jednemu użytkowników że jest głupi. Dalsze pokazanie jak administracja działa: napisałem że skarga jakaś wleci więc nasz j@t napisał —-> Gdzie dokładnie widać że dalej szynka nie został nagrodzony jak powinno być. Edytowane 18 Stycznia przez KushMan 4 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 18 Stycznia Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Nie wiem po co ten temat, ale no okej. Zgadza się, zapytałem się szynki o kim mówi - dla pewności. Po moim zapytaniu i jego odpowiedzi, kiedy miałem jasność - nadałem warna. Nie musicie widzieć jakie kroki podejmuję w stosunku do graczy, nie bez powodu nie macie do tego wglądu. Pozdrawiam PS Żeby była jasność, warn wleciał zanim Kush się o to upomniał na chatboxie, w logach powinno być 2 1 1 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 18 Stycznia Autor 420 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Okej wszystko git ale twoja postawa w tym kierunku nie pokazuje byś pokazywał użytkownikom dobry przykład tylko głupio jeszcze się pytasz o kogo chodzi. Druga sprawa to to że widać że szynka nie dostał z buta nagrody na którą zasługuje bo dalej pisze na Sb. Już pewnie wszystko dostał i tak czy siak nie powinno takie coś mieć miejsca z twojej strony gdyż reprezentujesz forum. 4 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 19 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Patrząc po tym co masz w sygnaturze z moją osobą, a to że Demon jest grzecznym chłopakiem i spytał o kim jest mowa, to ja nie wiem co na tą skargę powiedzieć.... Po tych wiadomosciach z Sb ewidentnie mozna stwierdzić, że shinga zasługuje na awans, króciutko * ********* W zachowaniu i reakcji Demona nie widzę nic złego, zadał normalne pytanie z ciekawości, a i tak wywiązał się ze swoich obowiązków i shindze nadał warna, nie ważne co w jakiej kolejności zostało wykonane, skoro finalny efekt jest słusznych. Shinga już dawno nie miał blokady na SB, jeżeli będą kolejne jakieś nieodpowiednie akcje to kolejny z administratorów przy reagowaniu zwróci na tego warna na pewno uwagę. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 19 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi