Gość Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia (edytowane) 1. Czy wiesz ,że logo FedEx ukrywa strzałkę? Między literami E i x znajduje się pusta przestrzeń tworząca strzałkę ➡️ Symbolizuje ona Szybkość, Prezcyzję i Kierunek Czyli dokładnie to, czym zajmuję się firma logistyczna. 2. McDonald's i psychologia koloru. Żółty pobudza apetyt 🍟 Czerwony przyciąga uwagę 👀 Połączenie tych kolorów nie jest przypadkowe, to czysta psychologia W grafice reklamowej. 3. Dlaczego logo Apple ma ugryzienie? Ugryzienie nie jest przypadkowe! Jest to subtelna gra słów: Bite- ugryzienie 👄 Byte- Jednostka danych (bajt) 🌐 Słowa w języku angielskim są do siebie podobne. Stanowi to inteligentne nawiązanie do świata elektroniki . Edytowane 20 Stycznia przez Szatan_aniusia Odnośnik do komentarza
de de9 Opublikowano 20 Stycznia de Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia @ Szatan_aniusia zobacz sobie historię loga Silesia city centetr, oraz loga wszech czasów jak CPN, które dziś jest ikoną kreatywności, przynajmniej według mnie 1 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 DEATHMATCH Misza Opublikowano 20 Stycznia Admin CS 1.6 DEATHMATCH Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia No z tym FedEx'em to jestem w szoku, do tej pory się nie zorientowałem. Resztę ciekawostek, jest ciekawe + Dla ciebie Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi