Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PRZYJĘTA] [SKARGA] SURF+RPG - menelzwiochy

zaxko

Rekomendowane odpowiedzi

• Admin CS 2 SURF

1. Nick osoby oskarżonej: @ menelzwiochy
2. Funkcja osoby oskarżonej (admin/gracz/opiekun): admin
3. Twój nick: zaxko
4. Powód skargi: naduzywanie permisji administratora / niewykonywanie obowiazkow (nie sprawdzanie zgloszen)
5. Dowody: http://930907.node30.pukawka.pl/dem-surf_dust2_2019-1768918088-1768919363.zip + logi serwera + powiedzialem ze zreportowalem gracza "Shapow" za to przy czym on sam sie z tego zasmial + swiadkowie
6. Data zdarzenia: 20.01.2026 15:16
7. Opis zdarzenia: uzylem komendy !report poniewaz moj teammate spamil ciagle commsami "Hurra!" co runde wielokrotnie, a ze nie ma w opcjach do zglaszania pozycji "naduzywanie czatu tekstowego" albo cos w tym stylu wiec zglosilem go za naduzywanie czatu glosowego poniewaz to najblizsze temu co sie stalo

jeszcze chcialbym dodac ze ten sam admin zbanowal gracza "JucyAss Enjoyer" (nick w csie) na ponad milion minut za to, ze oskarzal innych graczy za cheatowanie

edit: @ menelzwiochy to dlaczego zostalem zbanowany za to ze uzylem komendy jaka jest dostepna dla kazdego na serwerze, skoro sam przyznales sie ze mogles go upomniec lub zmienic druzyne zeby sprawdzic czy to prawda,  a nie banowac nie wiedzac czy to jest prawdziwy report
edit: a co do tego bana dla "JucyAss Enjoyer" to teraz nie jestem do konca pewny ktory z was go zbanowal (nie mam ssa) ale nie moge tego sprawdzic na sourcebansie poniewaz nie dziala wiec jesli faktycznie zrobil to inny admin to moj blad
edit: przy okazji skargi dorzucam jeszcze demka i ramy czasowe w ktorych admin kampi http://930907.node30.pukawka.pl/dem-surf_mai_redone-1768916806-1768918104.zip 2026-01-20 14:46 2026-01-20 15:08
7:31 -> 7:53
13:29 -> 13:49
16:33 -> 16:55 (pod koniec pare sekund strzelania)
druga mapa: http://930907.node30.pukawka.pl/dem-surf_dust2_2019-1768918088-1768919363.zip 2026-01-20 15:08 2026-01-20 15:29
0:45 kampienie na tp w jailu

Edytowane przez zaxko
  • Super 2
  • Wow! 1
  • Użytkownik

To tak zacznijmy od tego ze ja nie zbanowałem  tego JucyAss Enjoyer zrobił to inny admin, widzialem komunikat ze wysłałeś reporta ale nie miałem jak zobaczyć czy spami ponieważ byłem w drugiej drużynie mogę jedynie tylko tyle przyznać ze mogłem upomnieć  gracza  "Shapow"  to w sumie tyle ode mnie.

Edytowane przez menelzwiochy
  • Wow! 1
  • WTF 1
  • Właściciel CS 2 SURF

Ze wględu na to, że @ menelzwiochy jest na okresie próbnym dostaje pierwsze i ostatnie ostrzeżenie, nawet za samo kampienie na teleport.

Następne najmniejsze nawet złamanie regulaminu będzie skutkowało degradacją i zawieszem w składaniu podań na czas nieokreślony.

Skarga przyjmuję.

• Super 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]