Użytkownik G0han Opublikowano 21 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Witam wszystkich z tej strony G0han mam nadzieję że miło będzie nam się grało Coś o sobie Mam na imię Adrian lat 29 za 13 dni skończę 30 W CS 1.6 gram od podstawówki choć teraz miałem 7 lat przerwy postanowiłem wrócić do cs`a mam nadzieję że skill wróci szybko 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 21 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Witamy 1 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 DEATHMATCH Misza Opublikowano 21 Stycznia Admin CS 1.6 DEATHMATCH Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Powitać 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik krzychu_ Opublikowano 21 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Siemanko 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 21 Stycznia Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Siema 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Uriasz Opublikowano 21 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia siema 1 Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 21 Stycznia zbój z gór Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Serwus! Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 21 Stycznia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Cześć 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Inkwizytor Opublikowano 21 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Siema 1 W ręku ostry miecz,lśniąca zbroja na ciele...To Inkwizycja nadchodzi.Nikt, kto zarabia na życie przy pomocy magii czy sztuczek Chaosu nie może spać spokojnie, gdy Inkwizytor pojawi się. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dawid.! Opublikowano 22 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Siemaneczko 😁 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 22 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi