Użytkownik∙ OLSZOVSKY Opublikowano 23 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 (edytowane) Twój Nick: VENOM AKA ROBIE 10 TYPA NA RAZ Nick oskarżonego: ARCYBM IP/SID oskarżonego: --------- Powód skargi: Obraza gracza , zachowanie niezbyt przystające randze jaką posiada. Opis sytuacji: Frustracja 100% Dowody (Demko,ssy,świadkowie): https://www2.zippyshare.com/v/AqFmrPhY/file.html https://www31.zippyshare.com/v/755pr3fx/file.html https://www26.zippyshare.com/v/0e2YEBTv/file.html CHYBA COS TAM SIADLO SKORO BANICJA POSZLA Edytowane 23 Lutego 2019 przez OLSZOVSKY 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 23 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Oj kolezko, te Twoje screeny sa dla mnie smiesznoscia. Wchodzisz na serwer, uwazasz sie za jakiegos Pana, bo masz na koncie fragi, biegasz z tym swoim smiesznym digielkiem i po kazdym zabojstwie rzucasz jakies docinki w strone graczy. Twoj poziom umyslowy jest bardzo niski jesli grajac tyle lat w gry nie potrafisz sie zsynchronizowac ze spolecznoscia. Rowniez kultury na zbyt wysokim poziomie to Ty nie posiadasz, wystarczy spojrzec Twoja skarge na NoMercy. Nie ladnie tak obrazac Admina po nadaniu bana czasowego. No moim zdaniem jestes typem czlowieka, ktory musi sie gdzies wyszumiec, dlatego wchodzi na takie serwery spolecznosci i pokazuje jakim jest samcem alfa Oby Ci kiedys zycie dalo tak ostro w piety jak Ty dajesz tym ludziom na serwerze, nie pozdrawiam i ogolnie zycze polamania klawiatur. #Edit, juz Ci powiedzialem, ze te screeny sa dla mnie smiesznoscia, bo od dwoch mapek prowokowales, co runde rzucales jakies docinki na voice chacie. Wlasciwie moglbym to naciagnac i nawet Cie zbanowac za prowokacje, ale wolalem dac Ci sie wyszumiec. Jestes jak taka ryba, ktora czeka na zanete i kreci sie wokol splawika poki robak sie nie zatopi. 1 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ OLSZOVSKY Opublikowano 23 Lutego 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 (edytowane) Odniesiesz się jakoś do tych SSów czy olewasz temat człowieku Moim zdaniem mam Twoje zdanie gdzieś, jest masa ludzi na serwie,która mnie lubi lubi ze mną grać i akurat ja problemu ze społecznością nie mam pytaj kogo chcesz oprócz wiadomo kogo,naszego najlepszego grafika ;D ### Właściwie to regulaminu nie możesz chyba interpretować po swojemu tak mi się wydaje ;D Edytowane 23 Lutego 2019 przez OLSZOVSKY 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 24 Lutego 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Decyzja w tej skardze Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 24 Lutego 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi