Użytkownik bagietson Opublikowano 25 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia (edytowane) 1. Nick osoby oskarżonej: @ menelzwiochy 2. Funkcja osoby oskarżonej (admin/gracz/opiekun):admin 3. Twój nick:Bagietson 4. Powód skargi:niekompetencja intelektualna i naduzywanie permisji 5. Dowody:1.https://medal.tv/games/counter-strike-2/clips/lZ5gIjGKTKqqYtyAd?invite=cr-MSxXZ24sNDM2ODYwNzg3 2.https://medal.tv/games/counter-strike-2/clips/lZ58xViFReEbvxEiz?invite=cr-MSxjZEEsNDM2ODYwNzg3 6. Data zdarzenia:z 20 minut temu 7. Opis zdarzenia:na klipie generalnie to on nie kmini nawet co sie do niego mowi w dodatku bez zadnego ostrzezenia dal mi bana za obraze administratora oddajcie mi admina pls (na tych klipach wyrażam się nie zbyt tak jak powinienem ale bylem jeszcze troche wczorajszy i troche nie wiedzialem co sie dzieje mb) Edytowane 26 Stycznia przez bagietson 1 1 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 2 kyrrus Opublikowano 25 Stycznia Opiekun UBT CS 2 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia @ menelzwiochy masz 24h na wytlumaczenie 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik menelzwiochy skins.army Opublikowano 27 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 1 no to tak jeżeli chodzi o pierwszy klip to powiedziałem wam chwile wcześniej żebyście się nie teamowali i się zabijali, i teraz na klipie powiedziałem żebyście wykonywali cele mapy nie posłuchałeś się to killa dostałeś. nawet nic nie odpowiedziałeś ze git itd. 2 to powiedziałem ci że mam remont na chacie i mogłem nie usłyszeć ale upomniałem go 3 dostałeś słusznego bana za obrazę więc nie wiem co tu mogę napisać 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel CS 2 SURF SW1ECA Opublikowano 27 Stycznia Właściciel CS 2 SURF Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Mimo opóźnionej odpowiedzi ze strony @ menelzwiochy , skargę odrzucam ze względu na mierność dowodów oraz brak winy administratora na zamieszczonych w skardze dowodach. 1 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel CS 2 SURF SW1ECA Opublikowano 27 Stycznia Właściciel CS 2 SURF Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi