Gość Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia {Q&A} @ Mr.Alban [P] Ulubione danie? [O] Makaron ze szpinakiem [P] Jakie jest Twoje hobby? [O] Malowanie/Rysowanie coś takiego [P] Ulubiony film ? [O] "Aż do kości" [P] Czym zajmujesz się na co dzień? [O] [P] Masz jakieś zwierzę domowe? [O] Mam dwa psy i dwa koty [P] Jak trafiłaś na StrefeSkilla? [O] Jedna sieć na której grałam bardzo długo , została zamknięta , wtedy dowiedziałam się o strefie i tak jakoś poszło [P] - Czy masz prawo jazdy? [O] Mam @ ST Seba TD [P] Jak dotarłaś na Strefę [O] Juz do góry jest odpowiedz [P] Czy jesteś naprawdę Szatanem? [O] Oczywiście [P] Od jak dawna zajmujesz się grafiką? [O] Kilka lat chyba z 3/4 [P] Co sprawia Ci największą przyjemność? [O] Rysowanie [P] Kogo z nas nie lubisz? xD [O] Pomidor [P] Czy @ UriaszCię podrywa? [O] Nope [P] Od jak dawna grasz w CS? [O] z 9/10 lat [P] Kim jesteś z wykształcenia? [O] Psychologiem [P] Czym zajmujesz się na co dzień? [O] [P] Czy odnajdujsz się jakoś tutaj? [O] Jakoś tak.. @ Uriasz [P] Gdybyś była zwierzęciem, to jakim i dlaczego akurat tym? [O] Pandą , są niezdarne [P] Gdybyś mogła rozmawiać z jedną rzeczą – co by to było i dlaczego? [O] Z komputerem , chce wiedzieć czasem o co mu chodzi [P] Co byłoby dla Ciebie gorsze: wieczna nuda czy wieczny chaos? (odpowiedz uzasadnij) [O] Wieczna nuda była by gorsza, uczucie nudy mnie denerwuje [P] Gdybyś miała własną sektę – jaka byłaby jej główna zasada? 😈 (i czemu na nią się zdecydowałaś Szatanie ) [O] Ewidentnie oczekuje się ode mnie odpowiedzi związanej z "Szatanam" hah, może coś w stylu żeby najpierw dbać o siebie Później dopiero i innych, dużo osób robi sobie krzywdę i nie umie postawić się na 1 miejscu. [P] Wolałabyś żyć bez muzyki czy bez filmów? [O] Bez filmów [P] Jaki dźwięk najbardziej Cię irytuje, a jakiego mogłabyś słuchać bez końca? [O] Stukanie paznokciami mnie irytuje, a słuchać bym mogła deszczu [P] Co uważasz za totalnie przecenione? [O] Markowe ubrania , płaci się tylko za logo bez sensu [P] Najgorsza wymówka, jaką kiedykolwiek usłyszałaś? [O] Chyba nie ma takiej [P] Co jest większym złem: caps lock czy brak interpunkcji? [O] Caps lock [P] Jaki stereotyp o kobietach najbardziej Cię bawi? [O] Że kobiety nie potrafią prowadzić [P] Czy zaprosiłabyś znajomych z reala na forum, czy jednak wolałabyś żeby Twoi realni znajomi nie kojarzyli Cię z tym forum? [O] Zaprosiłam [P] Gdzie chciałabyś (albo jako kto) się znalezć za 10 lat? [O] Nie umiem na to odpowiedzieć [P] Masz jakieś motto życiowe, albo jakąś bardzo ważną dla siebie zasadę? Co wpłynęło na taki wybór? [O] Memento Mori czyli pamiętaj o śmierci, ponieważ każdego ona czeka [P] Jaki jest najgorszy/najzabawniejszy tekst na podryw jaką kiedykolwiek usłyszałaś/zobaczyłaś w życiu lub internecie? [O] Coś w stylu "Kręcisz mnie jak mikrofalówka talerzem" [P] Kogo z forum najbardziej lubisz? [O] [P] Kogo z forum najbardziej nie lubisz i byś go dojechała? I czemu to akurat Pumpelot alias @ FunnyPuma [O] @ ZjaranyDziadek. [P] Ile masz wzrostu ? [O] Około 160 [P]Jakie masz hobby? [O] U góry już było to pytanie [P] Czego najbardziej nie lubisz robic ? [O] Zdjęć [P] Lubisz małe kotki w piwnicy? [O] Kocham [P] Masz jakies zwierzątka? [O] Odpowiedź do góry już jest [P] Jakie masz kolor oczu? [O] Zielony [P] Komu najbardziej ufasz z forum? [O] [P] Czym sie zajmujesz na codzień? [O] [P] pizza Czy kebab? [O] Pizza [P] Kogo nie lubisz z forum? [O] [P] co cię szybko wyprowadza z równowagi ? [O] Krzyk [P] Jakie jest twoje największe marzenie [O] Odwiedzić wszystkie Państwa Europy [P] czy jesteś szczęśliwa z wykonywanej przez Ciebie pracy? [O] Wiadomo jak to z pracą , ale raczej Tak [P] koty czy psy? [O] Psy [P] Czy posiadasz samochód jeśli tak to jaki? [O] Posiadam, ale nie mówmy jaki @ mów mi Papa Roberto [P] Jakie jest twoje motto, które podtrzymuje Cię na duchu? [O] Carpe diem [P] Twój zdecydowanie ulubiony program graficzny? [O] Adobe Illustrator [P] Gdybyś miała opisać siebie jako osobę, to byłabyś typem ekstrawertyczki czy introwertyczki? Podaj przynajmniej jeden argument dlaczego ten typ [O] Introwertyczką, wolę bardziej spędzać czas sama z sobą, niż z ludźmi @ Silny Gustaw [P] Jak długo juz grasz w cs [O] Odpowiedź u góry już jest [P] Czy masz jakieś rodzeństwo [O] Mam dwóch braci [P] Jaka jest twoja ulubiona pora roku [O] Zima [P] skąd wzięła się twoja pasja do "grafik komputerowych" [O] Od rysowanie na kartce aż po tablet [P] Jakie jest twoje ulubione powiedzenie [O] " No cóż życie" [P] Czy posiadasz jakieś ukryte talenty [O] Wydaje mi się że nie [P] Czy masz jakiś swój ulubiony serial [O] Tak, mam snowpiercer. Polecam bardzo! Podtrzymując zasadę , raz chłopak, raz dziewczyna do zabawy nominuję @ Mr.Alban :D Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 25 Stycznia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia (edytowane) Pięknie , może bys chciała wyjść na kawę? Edytowane 25 Stycznia przez ZjaranyDziadek. 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium BRINA Opublikowano 25 Stycznia Premium Premium Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Elegancko ✨ 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik krzychu_ Opublikowano 25 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Kozak 1 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 DEATHMATCH Misza Opublikowano 26 Stycznia Admin CS 1.6 DEATHMATCH Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Przyjemnie się czyta 1 Odnośnik do komentarza
Donator KOMORNIK123 Opublikowano 26 Stycznia DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Elegancko Pani psycholog 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 6 Lutego Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi