Użytkownik Feganii Opublikowano 3 Lutego Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Nick: Feganii Imię: Szymon Wiek: 18 SteamID: STEAM_0:0:583438593 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: NIE Doświadczenie z amx[1-10]: 5/6 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Feganii/54.38.58.82:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: TAK Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Ponieważ, Miałem admina na serwerze lecz nie dopełniłem niestety roli która do mnie należała. Dlatego chciał bym podjąć drugą próbę jeśli oczywiście jest taka szansa, zrobię co w mojej mocy aby było tak jak powinno lubię ten serwer jestem trochę do niego przywiązany dlatego proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Pozdrawiam FEGII Kontakt: DC/STEAM Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: TAK 1 1 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 3 Lutego Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Ja na Nie. Jako admin nie wywiązywałeś się ze swoich zadań, uważałeś że masz inne sposoby niż reagowanie, szczerze wątpię że coś się zmieniło i sytuacja się powtórzy. Brakowało Ci logicznych argumentów w skardze którą napisałem, została przyjęta- okres próbny niezaliczony, kiepskie gt a na chwilę obecną adminów jest dość sporo i można „przebierać” w podaniach 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 3 Lutego Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Patrząc na Twoją aktywność przez ostatnie 30 dni odrzucam. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 3 Lutego Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi