Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 3 Lutego Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Czy wierzysz, że gdzieś we wszechświecie istnieje inteligentne życie poza Ziemią? 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik nightmare Opublikowano 3 Lutego Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lutego szczerze myślę, że tak. 2 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 3 Lutego Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Nie wiem, ale musi być tam zajebiscie 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Uriasz Opublikowano 3 Lutego Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lutego tak — uważam, że to bardzo możliwe 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik krzychu_ Opublikowano 3 Lutego Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Myślę że chyba tak 2 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 DEATHMATCH Misza Opublikowano 3 Lutego Admin CS 1.6 DEATHMATCH Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Ja w to nie wierzę, jest to raczej nierealne xD 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 3 Lutego Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Nie wiem 2 Odnośnik do komentarza
de de9 Opublikowano 3 Lutego de Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Oczywiście, że tak, jeśli światło z początków wszechświata potrzebuje 13 miliardów lat by do nas dotrzeć( z słońca 8 minut) , to zapewne w tym ogromie nie jesteśmy sami, pytanie ile już inteligentnych ras wyginało i czy będziemy mieli dość czasu, żeby tego doświadczyć 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik bagietson Opublikowano 3 Lutego Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lutego tak 2 Odnośnik do komentarza
Premium BRINA Opublikowano 3 Lutego Premium Premium Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Myślę, że jest to całkiem możliwe 2 Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 3 Lutego zbój z gór Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Staram się twardo stąpać po ziemi. Mitomanów i innych dziwnych zjawisk jest już tyle, że wierzę tylko w to, co widzę lub co można udowodnić w sposób naukowy bądź inny wiarygodny sposób. 1 Odnośnik do komentarza
Spamer Strefoboxa ST Seba TD Opublikowano 3 Lutego Spamer Strefoboxa Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Skoro istniejemy my to musi być tez inne życie. A czy tak jest? 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Inkwizytor Opublikowano 3 Lutego Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Nie wiem 2 W ręku ostry miecz,lśniąca zbroja na ciele...To Inkwizycja nadchodzi.Nikt, kto zarabia na życie przy pomocy magii czy sztuczek Chaosu nie może spać spokojnie, gdy Inkwizytor pojawi się. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 4 Lutego Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi