Użytkownik nightmare Opublikowano 3 Lutego Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): tło Tematyka: new york brooklyn (New York city skyline at sunset) Kolorystyka:New York city skyline at sunset Rozmiar:1920px na 250px Napisy:brak Format (png, jpg, gif): png Dodatkowe informacje:brak Czy akceptujesz wymagania? (Tak/Nie): Tak, mimo że nie mam konta 14 dni. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik nightmare Opublikowano 7 Lutego Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lutego @ old zamknij temat już nie aktualne, po takim czasie już ja coś zrobie sobie sam. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Reina Opublikowano 8 Lutego Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Może akurat przypadnie do gustu. Ciężko zmieścić całą panoramę na takim rozmiarze. W wolnym czasie mogę zrobić jakąś inną opcję, jeżeli ta Ci nie przypasuje. @ nightmare 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik nightmare Opublikowano 9 Lutego Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lutego W dniu 8.02.2026 o 22:06, Reina napisał(a): Może akurat przypadnie do gustu. Ciężko zmieścić całą panoramę na takim rozmiarze. W wolnym czasie mogę zrobić jakąś inną opcję, jeżeli ta Ci nie przypasuje. @ nightmare Bardzo ładne, jak będziesz coś jescze mieć wrzucaj tutaj albo na priv do momentu zamknięcia tematu. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 17 Lutego Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Lutego Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 17 Lutego Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Lutego Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi