Użytkownik∙ OLSZOVSKY Opublikowano 23 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Twój Nick: ROBIE 10 TYPA NA RAZ Nick oskarżonego: NoMercy IP/SID oskarżonego: ------- Powód skargi: BEZPODSTAWNE MUTE --> NADUŻYWANIE ADMINA DLA NIEGO TO JUŻ RECYDYWA Opis sytuacji: NoMercy został zabity przeze mnie pod koniec mapy , napisałem mu " nie ta liga" po czym pierwsza runda następnej mapy Dowody (Demko,ssy,świadkowie): Powyżej. To są już powoli jakieś żarty, totalna samowolka ze strony NoMercego,żenada 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 23 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Cały czas obrażasz przez to "mikro" prowokujesz to Ci dałem więc o co Ci chodzi..! Clear Boy Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 23 Lutego 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi