Użytkownik BanneD Opublikowano 23 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 (edytowane) Porponuje dodać "Taryfikator kar" jak na dd2 @Smuszinio @ArcyBM Edytowane 23 Lutego 2019 przez NoMercy. 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 23 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Wlasciwie bylbym za, nie mam nic przeciw, ale trzeba pozmieniac co nieco i powinno byc okej. Jesli @Smuszinio nie bedzie mial nic przeciwko to ja najbardziej za Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 23 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 (edytowane) Mogę przystać na tę propozycję, ale trzeba będzie trochę pozmieniać ///////////////// Za jakiś czas pojawi się taryfikator banów Edytowane 24 Lutego 2019 przez Smuszinio Odnośnik do komentarza
Użytkownik NagatoPRO Opublikowano 23 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Tak w sumie to kilka pkt co tam jest wymienionych by sie przydało na naszym serwerku Jestem Za jak @Smuszinio sie zgodzi 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 24 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Propozycja Przyjęta. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi