Użytkownik Withong Opublikowano 15 Lutego Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lutego Nick: Withong Błąd: Witam, co jakiś czas na sayu wyskakuje komunikat, że można odebrać darmowy poziom po wpisaniu /freelvl, lecz u mnie to niestety nie działa. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 15 Lutego Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 15 Lutego @ Trivor 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Withong Opublikowano 14 Marca Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Marca Ponawiam temat, bo widzę, że został totalnie zignorowany, a komenda dalej niestety nie działa. Wiem, że wszyscy mamy życie prywatne i ważniejsze problemy na głowie, ale temat stoi już od miesiąca, a wiem że załatwienie tego zajmie tylko chwilę. Pozdrawiam i liczę, że tym razem uda się coś załatwić. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Browar3D Opublikowano 14 Marca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Marca (edytowane) Masz napisane /freelvl to sie ciesz, ze jet napsiane a tak na serio to Trivor o tym wie bo dzień po dodaniu tego napisałem ze nie działa tu podkreślę ze było to kilka miesięcy temu Temat bardzo ważny pokazujący jakis bład nie jest rozpatrywany. Właśnie takie coś pokazuje, ze te działy sa bez sensu. Edytowane 14 Marca przez Browar3D 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 14 Maja Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 14 Maja Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi