Premium f0rget. Opublikowano 18 Lutego Premium Premium Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Nick: |f0rget. Imię: Mateusz Wiek: 18 SteamID: STEAM_0:0:781465806 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]: 6 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/|f0rget./54.38.58.82:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Na początku chciałbym zaznaczyć, że pierwotnie planowałem dać sobie więcej czasu na zdobycie pełnego zaufania społeczności. Niestety jest to proces długotrwały, do którego konsekwentnie dążę krok po kroku. Do przyspieszenia decyzji o złożeniu podania skłoniła mnie jednak obecna sytuacja — coraz mniej rąk do pracy. Odeszło kilku adminów, część przebywa na urlopach, a inni, co naturalne, mają swoje obowiązki i nie zawsze mogą spędzać czas na serwerze. Coraz częściej pojawiają się też głosy graczy w postaci wpisach na czatboxie, że w niektórych godzinach brakuje admina na serwerze — właśnie wtedy, gdy jestem dostępny. Uważam, że w ostatnim czasie znacząco poprawiłem swoje zachowanie i podejście. Mam wrażenie, że udało mi się zaskarbić zaufanie wielu graczy, dlatego liczę chociaż na okres próbny, w którym mógłbym się wykazać i pokazać swoją aktualną postawę w praktyce. Jeśli pojawiłyby się liczne skargi ze strony administracji i miałyby one realne podstawy, deklaruję, że honorowo sam ustąpię ze stanowiska. Chciałbym pomóc w utrzymaniu porządku na serwerze, bo jego brak sprawia, że stali gracze wybierają konkurencyjne miejsca, co nie leży w interesie naszej sieci. Mam świadomość, że moje podanie może budzić kontrowersje i że nie zmienię opinii wszystkich osób od razu. Mogę jednak udowodnić czynami, że obecnie jestem innym graczem niż kiedyś. Przeszłości nie cofnę — nie usunę z pamięci innych dawnych sytuacji, banów czy materiałów, które podważały moją wiarygodność — ale mogę pokazać teraźniejszością, że wyciągnąłem wnioski. Gram czysto, bez wspomagaczy, nie mam nic do ukrycia i w każdej chwili mogę zostać sprawdzony przez innego adminia. Wiem, że wrogów będę miał zawsze, jednak mam nadzieję, że indywidualne uprzedzenia nie wpłyną na obiektywną ocenę mojej kandydatury. Zainspirowały mnie słowa Uriasza: „nowy rok - nowy ja”, dlatego postanowiłem napisać to podanie dojrzalej i bardziej przemyślanie, jasno argumentując swoją szczerą chęć pomocy. Choć niektórzy uważają i pewnie dalej będą uważać mnie za nierozgarniętego dzieciaka, wiem, że stać mnie na znacznie dojrzalsze zachowanie i odpowiedzialne podejście. Chciałbym również odnieść się do sytuacji ze skargą na Sobana. Przyznaję, że forma mojego zachowania była co najmniej niedojrzała. Wynikało to jednak z bezsilności i z troski o dostępność adminów dla graczy oraz dla samego serwera. Nie była to złośliwość, lecz reakcja emocjonalna, którą dziś oceniam krytycznie i wyciągam z niej wnioski. Moim celem jest realna pomoc — swoją aktywnością chciałbym uzupełniać luki w obecności administracji i razem z nią tworzyć zgraną ekipę, która dba o porządek, atmosferę i rozwój serwera. Kontakt: Steam - https://steamcommunity.com/id/MOOOOOVEE/ Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak edit: Edit wynika z posta osoby funkcyjnej @ DiaBeL , który zarzucił mi „szczekanie się” z innymi. Proszę o konkret — kiedy i co dokładnie napisałem lub powiedziałem? Bez wskazania sytuacji wygląda to na rzucone bezpodstawnie oskarżenie i próba oczernienia mojej osoby. Jednocześnie przypomnę, że we wtorek rano jako admin FFA używałeś na DD2 określeń takich jak „pet jebany”, "zrób mi laskę za 50 zł" "Twoja matka kuca za 25" czy „a ta kurwa fran kampi” — co można łatwo zweryfikować w logach. Skoro zarzucasz mi brak kultury, to powiedz czym były Twoje wypowiedzi? Jawna hipokryzja z Twojej strony to jedno, ale zarzucanie mi, że nie trzymam kultury czy szczekam do innych graczy, patrząc na to co robiłeś we wtorek rano na DD2 jako osoba pełniąca rangę funkcyjną administratora FFA, to żart. Dowody niżej(screeny) chętnie dorzucę demko do tego - https://imgur.com/a/IZZPqbN - https://imgur.com/a/Wadjq6B - https://imgur.com/a/omDutLw - https://imgur.com/a/LNm70Xa 2 3 2 1 Odnośnik do komentarza
Fawe Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego (edytowane) Jak na ten moment Jestem na TAK Napewno przez ten okres czasu zyskałeś trochę wiecej uznana wsrod graczy. Często widuje cie na serwerze i od dłuższego czasu nie było zadnych problemów. Twoja właśnie historia na serwerze pozwala wiele do życzenia, lecz to powinna byc nauczka nie wyrok :D. Okres próbny by napewno nie zaszkodził lecz jak pisałem jestem neutralny +/- Wiek +GT i aktywność na forum +/-Kultura Zobaczymy jak reszta Edytowane 19 Lutego przez Silny Gustaw MR.ALBAN, 18 Lutego Twoja wypowiedź nie będzie brana pod uwagę, napisz czy jesteś za czy przeciw. 1 Odnośnik do komentarza
UBT CS 1.6 Rh. Opublikowano 18 Lutego UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Aktualnie jestem na nie. Masz potencjał który Mógłbyś wykorzystać w szeregach administracji, ale łatwo wyprowadzić Ciebie z równowagi. Widzę, starasz się opanować emocję przy próbach prowokacji na Twojej osobie, ale czasami odpuszczasz spokój i dajesz do pieca. Masz dużo plusów, ale minusy mają w tej sytuacji większe znaczenie. Zostań z Nami, poczekaj jakiś czas i wyrób o Sobie dobrą opinie na Swój temat - wtedy będę na tak. 1 1 Odnośnik do komentarza
URLOP herka Opublikowano 18 Lutego URLOP Udostępnij Opublikowano 18 Lutego +Wiek +/- kultura +Aktywny +/- Amx +GT +Często widzę go na serwerze Ja jestem za okresem próbnym 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 18 Lutego Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 18 Lutego @ Admin CS 1.6 ONLY DD2Zapraszam do wypowiedzi. 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 18 Lutego Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Jestem na NIe +/- kulutura +Gt +/- wiek - Szybko można cie z równowagi wyprowadzić 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Uriasz Opublikowano 18 Lutego Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Powiem tak — patrząc na to podanie z boku, jako ktoś, kto miał okazję obserwować Żonkila wcześniej i teraz, widzę wyraźny progres. I nie mówię tego z pozycji klepania po plecach, tylko z pozycji człowieka, który zwraca uwagę na detale w zachowaniu i sposobie komunikacji. Jeszcze jakiś czas temu jego styl bywał impulsywny, momentami zbyt emocjonalny, a dziś? Widać więcej spokoju, więcej refleksji i — co najważniejsze — świadomość własnych błędów. A to jest cecha rzadka. Widać, że zmieniło się też podejście sceptyków sprzed 2 tygodni na pozycję neutralną, zbliżoną do lekkiej aprobaty. Na czatboxie nawet z @de9 z którym miałeś spinę, dziś rozmawiacie kulturalnie, rzeczowo bez agresji Odniosę się też do tego, że zostałem wspomniany i jeśli choć odrobinę przyczyniłem się do tej zmiany, to cieszy mnie to podwójnie, bo jak wspomniałem 2 tygodnie temu - "nie jesteś złym człowiekiem". Byłeś bardziej zagubiony, ale widać, że się odnajdujesz i fajnie, bo progres u ludzi zawsze szanuję, zwłaszcza gdy nie jest deklaracją, tylko procesem. Trochę jak przemiana Matta Stiflera w American Pie 4 — niby ten sam gość, a jednak poziom wyżej mentalnie. Matt pod koniec filmu przestaje gonić za pseudo wartościami, a zaczyna być sobą, doceniać wiele spraw, z których wcześniej pod publikę kpił . Podoba mi się w tym podaniu jego ton: spokojny, rzeczowy, bez napinki. Nie ma tu roszczeniowości, jest za to gotowość do odpowiedzialności i — co ważne — deklaracja, że w razie błędów potrafi ustąpić. To nie jest postawa kogoś, kto chce rangi dla koloru czy władzy, tylko kogoś, kto chce coś realnie wnieść. Fakt, od poprzedniego podania minęły zaledwie dwa tygodnie, ale czas sam w sobie nie jest najlepszym miernikiem zmiany. "Zachowanie" nim jest. A Twoje ostatnie wypowiedzi i sposób bycia naprawdę zaczynają budzić szacunek. Widać większą kulturę, więcej opanowania i mniej chaosu w komunikacji. To są sygnały, które warto zauważać, bo społeczność rośnie nie dzięki idealnym ludziom, tylko dzięki tym, którzy potrafią się rozwijać. Dlatego z mojej strony — jestem na tak, przynajmniej na okres próbny. Potencjał jest, chęci są, samoświadomość też. A to już bardzo solidna baza. I powiem jeszcze jedno — jeśli dostaniesz szansę mam nadzieję, że nie zrobisz przykrości Filipowi, który jest spoko gościem i, że nie staniesz się jak król Einon po otrzymaniu serca od Drako w filmie "Ostatni Smok". Innymi słowy: żeby władza Cię nie zepsuła co do innych czynników: + AMX + wiek + imponujące GT + chęć zmiany i pomocy + progres z kulturą 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik krzychu_ Opublikowano 18 Lutego Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lutego +wiek +kultura +gt +aktywny +/- amx mordzia szanse bym ci dał jak najbardziej 1 1 Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 18 Lutego zbój z gór Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Muszę przyznać, że mam spory orzech do zgryzienia. Z jednej strony mamy przed sobą młodego, impulsywnego chłopaka, który w przeszłości zaliczył najgorszy możliwy błąd.. bana za oszustwa. Na serwerze tak wystawionym na prowokacje jak nasz, takie cechy to zazwyczaj recepta na kłopoty. Mimo to, uważam, że każdy zasługuje na tę jedną, konkretną szansę, by zmyć stare winy. Nie chcę go skreślać tylko za to, kim był, ale chcę sprawdzić, kim jest dzisiaj. Moim zdaniem danie mu szansy warunkowej to najlepszy test jego dojrzałości. Jeśli jego deklaracje o zmianie są szczere, udowodni to czynami pod presją, gdy gracze będą go prowokować. Jeśli nie.. wyciągniemy konsekwencje natychmiastowo i bezpowrotnie. Okres Próbny. Chcę zobaczyć, czy ta zmiana to fakt, czy tylko puste słowa pod podanie. Będę go osobiście monitorował. 1 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 18 Lutego Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Jest to moja pierwsza, i mam nadzieję ostatnia wypowiedź pod Twoim podaniem. Znam Twoją historię od samiuśkiego początku. Wiem co, w jaki sposób, znam powody.. wiem że nie korzystałeś ze wspomagaczy i wiem co znajdowało się na ostatnim screenie. Chciałbym powiedzieć że mimo tego co niektórzy mogą sobie teraz pomyśleć, każdy ma prawo do tego aby otrzymać drugą szansę. Pamiętam sytuację w której tłumaczyłeś swoje zachowanie „młodym wiekiem” i być może tak też było. To że minął rok, niewiele tu zmienia- dalej jesteś młodym chłopakiem, lecz mam nadzieję, oleju w głowie przybyło . Ode mnie otrzymujesz „bilet zaufania” i mam nadzieję że Filip doceni, jak również zauważy fakt iż się starasz. Nie jesteśmy w kościele aby każdy zachowywał się nienagannie, jesteśmy różnymi ludźmi z różnymi charakterami i mamy prawo do różnego okazywania swoich emocji. Twoja obecność na serwerze jest dużym atutem, posiadałeś już wcześniej admina i jako admin w moim mniemaniu robiłeś wszystko jak należy. Ja jestem na Tak, pozdrawiam 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dawid.! Opublikowano 19 Lutego Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Ja dałbym szansę na okres próbny. Często bywa na serwerze, amx ok, zgłasza graczy. Nie wypowiem się o przeszłości bo jej nie znam ale przy mnie nie sprawia większych problemów. 1 Odnośnik do komentarza
Piekielny DiaBeL Opublikowano 19 Lutego Piekielny Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Jestem na nie Ostanio słyszałem twoje szczekania do innych graczy. Na moim steam grał mój brat mnie parę dni nie było w domu. I nie muszę się tobie spowiadac Tutaj o to wielki Zokin Do do tych osób co nie wiedzą co odwaliles tutaj na sieci A to jeszcze nie wszystko. Do czego tak nagle ci potrzebny ten admin do wglądu dla kogoś? Pros tam więcej osób żeby ci dali + Mam nadzieję że administracja otworzy oczy. +Wiek +Gt +/-amx -Psycha 2 1 Odnośnik do komentarza
OLDSTAR MANIA Opublikowano 19 Lutego OLDSTAR Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Mimo Twojego potknięcia dostrzegam Twój potencjał, ode mnie otrzymujesz szansę na pokazanie się z lepszej strony. Potrafisz nie zawieść i utrzymać poziom, jakiego tutejsze towarzystwo adminów oczekuje. Bardzo dobrze spisywałeś się ze swoich obowiązków na serwerze i nie było z Tobą problemów, kiedy razem adminowaliśmy. Jestem na tak. 1 1 Odnośnik do komentarza
Donator KOMORNIK123 Opublikowano 19 Lutego DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 19 Lutego -Kultury brak https://prnt.sc/9vRsh8_gPrso https://prnt.sc/Ssbkog2EeqX4 AMX +/- GT + Mnie tylko zastanawia parę żeczy,po odrzuceniu podania l,(1) na admina zacząłeś pisać na czat boxie ze administracja serwera nie rozpisuja spalonych(to jest ich robota a nie moja) graczy, ze nic nie robią i nie reagują na twoje zgłoszenia, a teraz nagle piszesz następne podanie i chcesz współpracować z tymi samymi ludzimi co wcześniej zarzuciłes im ze nic robią na serwerze. A na koniec chciałeś zabłysnąć i napisałeś skargę na jednego z adminów,a w podaniu przepraszasz za to ze było to pod wpływem emocji Widać ze nadal nie potrafisz trzymać nerwów Na nie 2 Odnośnik do komentarza
de de9 Opublikowano 21 Lutego de Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Post pokazuje dojrzałość, nawet dorosły by się go nie powstydził, ale nie rozumieniem ludzi którzy dają wiek użytkownika co ma 18 lat na +. W tym wieku ma się siano w głowie, coś na zasadzie co mi tam mama, tata będzie mówić- dopiero z wiekiem rozumiemy ile mieli racji. Historii nie znam, ale przeczytałem długi temat dlaczego ma mieć bana, miał. Ubliżał mi na okienku- zakopałem topór, ale na grze widziałem przez dwa trzy dni dni jak by się zachowywał jak pod użyciem jakiś substancji- a zawsze byłem zasady administracja ma podejmować świadome decyzje. Jak nic nie brał to jest jakiś tam minus, bo użytkownik, który chce być adminem nie powinien pokazywać wyższości ani wyzywać innych. Było wiele kontrowersji wokół jego osoby, chciałbym powiedzieć tak, ale wiek 18 lat, przeszłość na dopalaczach...chciałem by ktoś mu zrobił ss. Zrobili, ale tamy nie widać ( nie wiem jak to działa to jak mój głos ma jakieś znaczenie nie bierzcie tego pod uwagę ). Dla mnie jest jednym z magików, widziałem dziwne sytuacje, ale z czystym sumieniem przyznam się, że mam małe pojęcie. Decyzja mega trudna, jestem na nie ze względu na wiek, przeszłość, jestem na tak widząc jak wskazywał osoby na chatach- gdzie ja tam nic nie widziałem- nie znam się jak wspomniałem. Zachowanie znów na nie. Chcę szukać plusów, ale dalej ich nie widzę. Ja bym powiedział jeszcze raz SS takie normalne by udowodnił, że jest ok. Chcę powiedzieć, dajcie mu szansę, bo wie jak rozpoznać czarterów, ale z drugiej strony nie musiałem tu długo grać jak admini mieli cheaty ( demon, diabeł grał w nocy) czy ci co się chwalili za dni, że gdzieś indziej dostają bana ( amator). Dał bym bym mu szanse, ale na bardzo specjalnych warunkach i jeszcze raz bym go sprawdził w naj mniej oczekiwanym momencie. Miałem zakończyć post bo chłop wiedzę ma, zna się, ale reszta mówi nie 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MR.ALBAN Opublikowano 21 Lutego Junior Admin Junior Admin Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 Lutego I tak, zauważyłem, że przez krótki okres administracja DD2 oraz użytkownicy dostrzegli poprawę w Twoim zachowaniu, co jest dużym plusem. Nadal jednak pojawiają się głosy, że nie do końca się zmieniłeś. Robisz konkretne GT, zgłaszasz mi również na pw, więc Twoja aktywność i zaangażowanie są jak najbardziej na plus. Jeśli chodzi o Twoją grę, aktualnie nikt niczego Ci nie udowodnił, więc nie ma o czym dyskutować. Mimo to pewne kwestie wciąż nie są do końca jasne. Chciałbym, abyś pokazał, że Twoja zmiana nie jest chwilowa tylko pod podanie. A nie chciałbym po chwili pisać degradacji. Utrzymaj aktywność, dalej zgłaszaj i pokaż, że zmiana zachowania nie jest „pod podanie” – zarówno na serwerze, jak i na forum. Gdyby chodziło o inną osobę, na pewno dostałaby szansę na okres próbny, jednak w Twoim przypadku ze względu na wcześniejsze bany decyzja jest taka, a nie inna. Zapraszam z kolejnym podaniem za jakiś czas. 10 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 21 Lutego Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi