Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 25 Lutego Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Jakiego słowa używasz najczęściej? 3 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 DEATHMATCH Misza Opublikowano 25 Lutego Admin CS 1.6 DEATHMATCH Udostępnij Opublikowano 25 Lutego heh u mnie leci "kurwy by dostoł". chyba nie ma dnia żeby to w robocie nie wyszło z mich ust xD 3 Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 25 Lutego zbój z gór Udostępnij Opublikowano 25 Lutego "Serwus" :-) 3 Odnośnik do komentarza
Skurwiel. Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego "Robim ruchy?" 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik krzychu_ Opublikowano 26 Lutego Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Lutego kurwa 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Uriasz Opublikowano 26 Lutego Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Zastanawiałem się dość długo. Nie mam jakichś ulubionych słów, których nadużywam specjalnie, a tym bardziej przekleństw. Jedyne co mi przychodzi do głowy, to imiona moich psów, bo często z nimi rozmawiam 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 26 Lutego Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 26 Lutego "kurwa" 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 26 Lutego Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi