Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZAMKNIĘTY] [DYSKUSJA] Atak Izraela i USA na Iran 

Dusia

Rekomendowane odpowiedzi

• Junior Admin
Junior Admin

Atak Izraela i USA na Iran 

Dyskusja

Podzielcie się swoim zdaniem na ten ten temat! Co myślicie o Atakach USA - Izraela na Iran i reakcje Iranu na to.

Chyba na wzgląd sytuacji z Rosją i Ukrainą inne państwa zaczęły sobie pozwalać na coraz więcej :D

Zapraszam do dyskusji! 

ps. Administracja/moderacja - temat jest długoterminowy, więc proszę się nie czaić kto pierwszy go zamknie

• Lubię to! 2
  • xD 1

heh1111.png

• Użytkownik

Let's go pomarańczowy draniu

• Wrr 1
  • zbój z gór

Moim zdaniem to stąpanie po kruchym lodzie, bo nawet jak precyzyjnie wycięli górę, to teraz powstaje tam gigantyczna próżnia u władzy. Boję się, że skończy się to totalną wojną domową albo że do głosu dojdą jeszcze więksi radykałowie ze strażników rewolucji, którzy nie mają już nic do stracenia i zaczną siać terroryzm w całym regionie. Najgorsze, że to woda na młyn dla putina, bo każda rakieta i każdy dolar wysłany na bliski wschód to mniej uwagi i sprzętu dla ukrainy. Do tego jak zablokują transport ropy, to ceny paliwa u nas tak wystrzelą, że odechce się wszystkiego. 

• Lubię to! 2
  • Użytkownik

polecam zatankowac bo diesel po 7zl kurde

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1

naura

vanish.jpg.142a29ac8ccb1fc7bb7e6fecaddb697e.jpg.843fb23fd9e13bfa672d70ea6d7130c1.jpg

• Użytkownik

Dziwię się że jeszcze ktokolwiek nabiera się na to, że USA jest (niby) dobrym i praworządnym strażnikiem świata który walczy z "terroryzmem". Zwłaszcza po tym jak zaatakowali Wenezuelę - JAWNIE DLA ROPY, nawet nie silili się na inne wytłumaczenia (już nie mówiąc o tym że na Grenlandię też czyhają). Co do bliskiego wschodu, to dziwnym trafem państwa "terrorystyczne" to przeważnie te które nie akceptują strefy wpływów banków ze "wspaniałej" rodzinki rothschildów

Trump zapowiadał się na pierwszego dobrego prezydenta od czasów Kennedy'ego i te jego zapowiedzi rzeczywiście wyglądały na szczere, zwłaszcza ta o nieprowadzeniu wojen... która chyba jednak źle się zestarzała. Gość po zaprzysiężeniu albo zderzył się ze ścianą w postaci deep state/reptilian/illuminati/syjonistów albo na wyspie epsteina nie tylko zabawiał się z jakimiś nastolatkami, ale też z młodszą grupą wiekową i teraz dosłownie jest na smyczy ostatniej wymienionej grupy bo ci mają na niego haka...

(Teraz uwaga, jest moment w którym założyłbym foliową czapeczkę gdyby nie to że owa pomagała tylko na wczesne prototypy broni kontrolującej umysł)
...NO CHYBA, że za kulisami dzieją się rzeczy na miarę odszukiwania grobowca Gilgamesza tak jak było w Iraku, tylko raz że to trochę takie gdybanie, dwa że nie wiem czy Usrael robiłby to dla dobra ludzkości a nie korzyści dla ich tzw. (tfu) "elit". Ale JEŚLI jednak dla dobra, to w takim i TYLKO takim przypadku zwracam im honor 

Eh niech już galaktyczna federacja/Anunnaki/Jezus/bogowie/Bóg zrobią na Ziemi porządek, bo nie wiem czy na jakiś kraj można tu liczyć...

• Lubię to! 2
  • Super 2
  • Użytkownik
W dniu 4.03.2026 o 18:18, Kuba555 napisał(a):

Dziwię się że jeszcze ktokolwiek nabiera się na to, że USA jest (niby) dobrym i praworządnym strażnikiem świata który walczy z "terroryzmem". Zwłaszcza po tym jak zaatakowali Wenezuelę - JAWNIE DLA ROPY, nawet nie silili się na inne wytłumaczenia (już nie mówiąc o tym że na Grenlandię też czyhają). Co do bliskiego wschodu, to dziwnym trafem państwa "terrorystyczne" to przeważnie te które nie akceptują strefy wpływów banków ze "wspaniałej" rodzinki rothschildów

Trump zapowiadał się na pierwszego dobrego prezydenta od czasów Kennedy'ego i te jego zapowiedzi rzeczywiście wyglądały na szczere, zwłaszcza ta o nieprowadzeniu wojen... która chyba jednak źle się zestarzała. Gość po zaprzysiężeniu albo zderzył się ze ścianą w postaci deep state/reptilian/illuminati/syjonistów albo na wyspie epsteina nie tylko zabawiał się z jakimiś nastolatkami, ale też z młodszą grupą wiekową i teraz dosłownie jest na smyczy ostatniej wymienionej grupy bo ci mają na niego haka...

(Teraz uwaga, jest moment w którym założyłbym foliową czapeczkę gdyby nie to że owa pomagała tylko na wczesne prototypy broni kontrolującej umysł)
...NO CHYBA, że za kulisami dzieją się rzeczy na miarę odszukiwania grobowca Gilgamesza tak jak było w Iraku, tylko raz że to trochę takie gdybanie, dwa że nie wiem czy Usrael robiłby to dla dobra ludzkości a nie korzyści dla ich tzw. (tfu) "elit". Ale JEŚLI jednak dla dobra, to w takim i TYLKO takim przypadku zwracam im honor 

Eh niech już galaktyczna federacja/Anunnaki/Jezus/bogowie/Bóg zrobią na Ziemi porządek, bo nie wiem czy na jakiś kraj można tu liczyć...

xdd

• Lubię to! 1

naura

vanish.jpg.142a29ac8ccb1fc7bb7e6fecaddb697e.jpg.843fb23fd9e13bfa672d70ea6d7130c1.jpg

• Użytkownik
Opublikowano (edytowane)
W dniu 4.03.2026 o 18:36, vanisz napisał(a):

xdd

Nie wiem czy cokolwiek może być jeszcze na tym świecie iksde, biorąc pod uwagę jakie rządowe e-maile wyciekły kilkanaście lat temu, wciąż dostępne na stronie wikileaks

https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/56492

https://wikileaks.org/gifiles/docs/12/1223066_re-get-ready-for-chicago-hot-dog-friday-.html

https://wikileaks.org/clinton-emails/emailid/30489

No chyba, że ktoś czeka aż powiedzą mu o tym w telewizji, co jeśli zrobią to z wieloletnim opóźnieniem w stosunku do ludzi którzy już to wiedzą z internetu - tak jak teraz w przypadku dokumentów z wyspy epsteina, mającymi wspólne wątki z wyżej wymienionymi emailami z wikileaks...

Przesłuchania o ufo z 2023 roku pod przysięgą w kongresie - to również nie pozwalałyby mi wstawienia 'xd' pod twierdzeniem że usa mogłyby być zainteresowane znalezieniem grobowca Gilgamesza :P

12345678.jpg

Edytowane przez Kuba555
  • Lubię to! 1
  • VIP
VIP

wszędzie tam gdzie ciapaki giną, to ja jestem za :Gundma: powinni już użyć atomówek na iran, żeby jak najwięcej gówna posprzątać :majorL:

• Lubię to! 1
  • Ha ha 2

zussex3.gif.07c105d65d918cc39972dc268c0bb131.gif

• Junior Admin
Junior Admin
W dniu 5.03.2026 o 13:38, CLYDE napisał(a):

wszędzie tam gdzie ciapaki giną, to ja jestem za :Gundma: powinni już użyć atomówek na iran, żeby jak najwięcej gówna posprzątać :majorL:

No to żeś pojechaaałł 🤣🤣 A czemu akurat powinni użyć atomówek, na Iran, a nie Izrael? Izrael nie podpisał traktatu o "NPT" więc to oni są większym zagrożeniem niż taki Iran, który owy traktat podpisał.

Izraelowi i Iranowi nigdy nie było po drodze, Izrael specjalnie podłączył się z "pomocą" do USA, aby na "legalu/bezpiecznie" nadupiać se w Iran (nie mówiąc już o tym, że to duża hipokryzja ze strony Izraelu)

+Atakują państwo, które współpracuje/żyje dobrze z Rosją, więc może to mieć jeszcze jakieś inne ukryte dno 

• Lubię to! 2
  • Super 1

heh1111.png

• Admin CS 1.6 DEATHMATCH

Nie jestem w temacie z tą wojną, ale wiem na pewno. Niech te skurwysyny zmniejsza cenę za paliwo bo ocipieć idzie... 

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • de

Izrael to już przechodzi sam siebie, za morderstwa w gazie powinien być skreślony, ale mają asy w rękawie. Mosad ma dane na temat największych przywódców tego świata, Trump je im z ręki i jest marionetką. Mam nadzieję, że iran ich krótko mówiąc rozpierdoli.  niestety są takie czasy, że nasi politycy wywodzą się z wpływów zagranicznych. Afera Podkarpacka trzyma naszych pedofilów krótko i zgadzają się na to co dla nas niekorzystne 

• Lubię to! 3
  • Junior Admin
Junior Admin
W dniu 7.03.2026 o 22:17, Misza napisał(a):

Nie jestem w temacie z tą wojną, ale wiem na pewno. Niech te skurwysyny zmniejsza cenę za paliwo bo ocipieć idzie... 

W dniu 4.03.2026 o 13:51, vanisz napisał(a):

polecam zatankowac bo diesel po 7zl kurde

++

Ja się zastanawiam czy nie przerzucić się na ten czas na pociagiii 🤣 😅 albo szefostwu w pracy powiem, że przy tej sytuacji nie stać mnie na dojazdy do pracy, więc albo sponsorują mi dojazdy, albo dają podwyżkę, albo dają 100% zdalnych 😎

• Lubię to! 1

heh1111.png

• Użytkownik
W dniu 7.03.2026 o 22:27, de9 napisał(a):

Izrael to już przechodzi sam siebie, za morderstwa w gazie powinien być skreślony, ale mają asy w rękawie. Mosad ma dane na temat największych przywódców tego świata, Trump je im z ręki i jest marionetką. Mam nadzieję, że iran ich krótko mówiąc rozpierdoli.  niestety są takie czasy, że nasi politycy wywodzą się z wpływów zagranicznych. Afera Podkarpacka trzyma naszych pedofilów krótko i zgadzają się na to co dla nas niekorzystne 

O właśnie afera podkarpacka. Pamiętam jakiś wywiad z Masą gdzie ten stwierdził że gdyby powiedział to co wie o naszych politykach to nawet status 60 by go nie ochronił

Ebać ich wszystkich, MOŻE poza konfederacją i Kukizem

• Lubię to! 1
  • de
W dniu 7.03.2026 o 22:37, Kuba555 napisał(a):

Ebać ich wszystkich, MOŻE poza konfederacją i Kukizem

Konfederacja to rosyjskie wpływy, lizo dupy pisu- Jak ktoś się nabrał na górnolotne hasła Mencena to współczuję. Kukiz już dawno powiedział by mówić o nim szmata  

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

No z jednej strony duża część z nich uważa putina za naszego wybawiciela od usraela, ale z drugiej to jedyne w miarę wpływowe ugrupowanie które nie płaszczy się przed pejsatymi

No a Kukiz cóż, zmienił zdanie żeby zrobić coś dobrego dla Polski. No, albo przynajmniej starać się, bo wiadomo w jak trudnej pozycji jest ten kto rzeczywiście chce coś pożytecznego zrobić. Nie wiem czy te jego jowy coś by zmieniły, ale CHYBA przynajmniej ma dobre chęci

• Lubię to! 1
  • xD 1
  • de

Kukiz dawno okazał się szmata pisu...tyle i aż tyle.

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Bo nikt inny nie wykazał chęci wprowadzenia jego postulatów.

Inna sprawa że pis prawdopodobnie zgodził się tylko dlatego, że przewidział że ich współpraca z Kukizem zdyskredytuje go w oczach większości Polaków (co właśnie tu widać), więc było im to na rękę 

• Lubię to! 1
  • Dusia przypiął/eła ten temat
  • Spamer Strefoboxa

Po części każdy z Was ma racje i zgadzam się z teoriami Kuby. W ogóle Izrael i Żydzi to zło tego świata. Zadajmy sobie jedno pytanie…dlaczego odkąd są Żydzi na tej ziemi są wszedzie przepędzani?

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • VIP
VIP
W dniu 7.03.2026 o 22:10, Dusia napisał(a):

No to żeś pojechaaałł 🤣🤣 A czemu akurat powinni użyć atomówek, na Iran, a nie Izrael? Izrael nie podpisał traktatu o "NPT" więc to oni są większym zagrożeniem niż taki Iran, który owy traktat podpisał.

Izraelowi i Iranowi nigdy nie było po drodze, Izrael specjalnie podłączył się z "pomocą" do USA, aby na "legalu/bezpiecznie" nadupiać se w Iran (nie mówiąc już o tym, że to duża hipokryzja ze strony Izraelu)

+Atakują państwo, które współpracuje/żyje dobrze z Rosją, więc może to mieć jeszcze jakieś inne ukryte dno 

z Izraela jest Jezusek, to jest centrum naszej ziemi.. :D izrael atakuje tylko tych, którzy nie wierzą w Jezuska :P bo są zagrożeniem dla innych, jebane ciapaki zabijają cywili.. ataki terrorystyczne itd itp. i jak będą posiadali atomówki i inne takie, to nie wiadomo czy nie zaczną jebać ich w np. europe,  dla ich allaha akbbar. putin może też w allaha wierzy i zaatakował zwykły kraj(ukraine) i trzyma z brudasami iranem itd

a ogólnie to my zwyklaki, nigdy się nie dowiemy o co chodzi, po co wybucha gdzieś wojna, po co się zabija przywódców itd. wszystko ma ukryty sens, ale nam nie powiedzą 

• Lubię to! 1

zussex3.gif.07c105d65d918cc39972dc268c0bb131.gif

• Użytkownik
W dniu 7.03.2026 o 23:47, CLYDE napisał(a):

z Izraela jest Jezusek, to jest centrum naszej ziemi.. :D izrael atakuje tylko tych, którzy nie wierzą w Jezuska :P bo są zagrożeniem dla innych, jebane ciapaki zabijają cywili.. ataki terrorystyczne itd itp. i jak będą posiadali atomówki i inne takie, to nie wiadomo czy nie zaczną jebać ich w np. europe,  dla ich allaha akbbar. putin może też w allaha wierzy i zaatakował zwykły kraj(ukraine) i trzyma z brudasami iranem itd

a ogólnie to my zwyklaki, nigdy się nie dowiemy o co chodzi, po co wybucha gdzieś wojna, po co się zabija przywódców itd. wszystko ma ukryty sens, ale nam nie powiedzą 

Jezus się im postawił i go załatwili. Po drugie, nasza wiara to była religia Słowian której blisko do hinduizmu, bo Prasłowianie mieli kontakt z Ariami a ci mieli ogromny wpływ na wczesną religię w dolinie Indusu. Kościół musiał mieszać Wedy z Biblią, żeby się u nas to w ogóle dało przyjąć.

Po trzecie, kilka dni temu usrael stwierdził że nie popiera tego żebyśmy my mieli atomówki, a po czwarte przecież jawnie zaatakowali Wenezuelę i przymierzają się jeszcze na (co najmniej) Grenlandię...

• Lubię to! 1
  • Spamer Strefoboxa

Pomyślcie dlaczego USA zaatakowała Wenezuelę?Dlaczego Trump walczył o Grenlandię?Dlaczego zaatakował Iran? To było odcięcie Chin od ropy. Chińczycy zaopatrywali się w ropę w tych krajach. Po drugie wszędzie gdzie USA chce zaprowadzić pokój tam są wojny i bieda po ich natarciu ;)

• Lubię to! 1
  • 1 miesiąc temu...
  • Stały Bywalec

Trzymam kciuki, żeby Iran 🇮🇷 przegrał.

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• 1 miesiąc temu...
  • Użytkownik

będe szczery, jebać iranskie kurwy,   wysłac nuklearną bombkę i wojna skończona, co nie:like:

somethin i guess.png

• 4 tygodnie później...
  • Junior Admin
Junior Admin

temat zamkniety.gif

• MR.ALBAN odpiął/ęła i przestał(a) promować ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]