Zasłużony Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hana_Montana Opublikowano 3 Marca Zasłużony Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Marca Pytający --> @ Hana_Montana Odpowiadająca --> @ Przyjaciel <3 Pytania zadane: 1. Co myślisz o obecnych zmianach w administracji forum? 2. Jak oceniasz aktualną pracę działów: UBT, Redakcji oraz Typerki? 3. Co sądzisz o rezygnacji @ Szatan_aniusia oraz obecnej sytuacji w dziale grafiki? 4. Jak oceniasz nowe serwery CS 1.6 – COD MOD oraz JAILBREAK? 5. Jakie masz zdanie na temat użytkownika @ f0rget. i jego ewentualnego powrotu do administracji DD2? 6. Jak oceniasz aktualną pracę moderatora forum @ old ? 7. Do której osoby na forum masz największy szacunek? 8. Jak oceniasz pracę Head Admina @ Anox ? 9. Co sądzisz o awansie @ Mr.Alban oraz @ D3M0N na Junior Admina – należał się czy za szybko? 10. Jak oceniasz powrót @ Hana_Montana na rangę Administratora? 11. Gdybyś miał zbanować permanentnie jedną osobę z forum, która najbardziej Cię irytuje – kto by to był? 12. Co sądzisz o ponownym zniknięciu @ MnX ? 13. Top 3 użytkowników, którzy nie szczypią się w język. 14. Jak oceniasz aktualną aktywność na forum? 15. Opisz jednym słowem: -@ Trivor -@ Mr.Alban -@ Krzysiek 16. Gra „Tak czy Nie” (Odpowiadasz wyłącznie: TAK lub NIE – bez tłumaczenia) Jestem obecnie najlepszym administratorem forum. @ Trivor mógłby robić więcej, gdyby chciał. Dawniej administracja forum była lepsza niż obecnie. Tęsknię za osobami, które są już nieaktywne. Jestem niedoceniany na forum. Należy mi się awans na Administratora. Co myślisz o obecnych zmianach w administracji forum? Zmiany jak najbardziej na plus, nie będę się przy tym punkcie rozpisywał . Jak oceniasz aktualną pracę działów: UBT, Redakcji oraz Typerki? Aktualną pracę oceniam na dobrą, biorąc pod uwagę czasy i zasoby jakie posiadamy do dyspozycji. Co sądzisz o rezygnacji @ Szatan_aniusia oraz obecnej sytuacji w dziale grafiki? Jako jedyna od pewnego okresu czasu dbała o ten dział, jego aktywność. Zapotrzebowanie na grafików jest spore, a od dłuższego czasu chętnych można policzyć na palcach jednej ręki, więc jest to bolesne dla aktywności tego działu. Doceniam jej pracę i mam nadzieję, że za jakiś czas jednak zdecyduje się na powrót. Jak oceniasz nowe serwery CS 1.6 – COD MOD oraz JAILBREAK? Oba serwery są/były siebie warte. Jednego już nie ma, drugiego również nie powinno być ze względu na ,,wkład i zaangażowanie" ze strony właścicieli. Jakie masz zdanie na temat użytkownika @ f0rget. i jego ewentualnego powrotu do administracji DD2? Dawniej miałem dosyć negatywną opinię na temat jego osoby - aktualnie moje stosunki idą w stronę neutralności. Nie zmienia to faktu, że nadal jestem sceptycznie nastawiony co do kandydatury, lecz nie siedzę w 1.6 od dłuższego czasu, co za tym idzie liczy się zdanie administracji serwera oraz opiekuna. Jak oceniasz aktualną pracę moderatora forum @ old ? Wywiązuje się ze swoich obowiązków jak należy, oby tak dalej . Do której osoby na forum masz największy szacunek? Nie mam takowej osoby. Jak oceniasz pracę Head Admina @ Anox ? Anox również wykonuje swoją pracę jak należy, choć brakuje mi jak za czasów GO dobrze prosperującego serwera w CS2 . Co sądzisz o awansie @ Mr.Alban oraz @ D3M0N na Junior Admina – należał się czy za szybko? Ogólnie to mogę powiedzieć, że totalnie nie spodziewałem się tego awansu tak szybko, bo był to zaledwie miesiąc, coś koło tego. Awans tak czy siak uważam jak najbardziej za zasłużony. Jak oceniasz powrót @ Hana_Montana na rangę Administratora? Wcześniej posiadał tę rangę, sprawował się dobrze. Wrócił z dobrą aktywnością, więc powrót do ,,kolorku" uznaje za słuszny. Gdybyś miał zbanować permanentnie jedną osobę z forum, która najbardziej Cię irytuje – kto by to był? Na ten moment nikt mnie jakoś bardzo nie irytuje. Osób zbanowałbym więcej niż jedną, dlatego pozwolę sobie ich nie wymieniać . Co sądzisz o ponownym zniknięciu @ MnX ? Tak jak w pytaniu wyżej - nie dzieję się to po raz pierwszy, ale no jestem zawiedziony. Na pewno przy następnej ,,chęci powrotu" z jego strony zastanowiłbym się dwa razy. Top 3 użytkowników, którzy nie szczypią się w język. Ciężko mi powiedzieć, ale pierwsze osoby jakie mi przyszły do głowy to @ Błaszczyk , @ BOA DUPCZYCIEL i @ paczajonovicz , więc niech tak już zostanie . Jak oceniasz aktualną aktywność na forum? Myślę, że jesteśmy teraz w takich czasach i miejscu, w którym niewiele da się zrobić by ta aktywność była aż tak dobra jak kiedyś, choć na ogół dla mnie nie jest ona zła. Jedyne co zostaje to stawianie dobrze prosperujących serwerów, które mogłyby zachęcić więcej ludzi do aktywnego brania udziału w życiu forum. Opisz jednym słowem @ Trivor - szczery @ Mr.Alban - sympatyczny @ Krzysiek - kreatywny Gra „Tak czy Nie” (Odpowiadasz wyłącznie: TAK lub NIE – bez tłumaczenia) Jestem obecnie najlepszym administratorem forum. - Nie Trivor mógłby robić więcej, gdyby chciał. - Tak Dawniej administracja forum była lepsza niż obecnie. - Tak Tęsknię za osobami, które są już nieaktywne. - Tak Jestem niedoceniany na forum. - Nie Należy mi się awans na Administratora. - Nie 4 7 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 3 Marca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Marca Super! 4 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 3 Marca Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Marca (edytowane) Ciekawe odpowiedzi, aktualnie chyba nie da rady zwiększyć aktywności na forach bo nowych osób nie ma, a ci sprzed x lat przestali grać w 1.6 i poszli na inne gry (oczywiście to jeden z czynników). Leci plusik @ Hana_Montana następnym razem wybierz inne kolory bo te zlewają się ze sobą. Edytowane 3 Marca przez szynka 3 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 DEATHMATCH Misza Opublikowano 4 Marca Admin CS 1.6 DEATHMATCH Udostępnij Opublikowano 4 Marca Super, fajnie się czytało 1 1 Odnośnik do komentarza
Skurwiel. Opublikowano 4 Marca Udostępnij Opublikowano 4 Marca Dobre ploty! 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Uriasz Opublikowano 4 Marca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Marca Spoko się czytało Fajnie, krótko, zwięźli i na temat Choć szkoda, że nie ma takiej anonimowej serii, pewnie było by w niej więcej pikanterii Hana_Montana, 4 Marca Użytkownik może sobie wybrać czy chce być anonimowy czy nie 🫣 2 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 29 Marca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 29 Marca Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi