Użytkownik Kuba555 Opublikowano 5 Marca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Marca 1. Twój Nick: Kuba555 2. Nick oskarżonego: @h0w 3. Czas zdarzenia: dzisiaj, 18:42 4. IP/SID oskarżonego: nie wiem 5. Powód skargi: dał mi bana za obrazę rozrzutu z digla xd 6. Opis sytuacji: na dd2 zwyzwałem rozrzut z digla po tym jak po raz 100 kule lecą wszędzie oprócz środka celownika i dostałem bana na za "obrazę". On "myślał" że obrażam kogoś, podczas gdy jasno pisałem "rozrzut digla ty *URWO" (tylko tam było bez cenzury). Po tym jak przyznał się do błędu to z dumą podał mi link do działu skarg, a więc... 7. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): 1 5 1 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 5 Marca Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 5 Marca Nie przyznałem się do żadnego błędu to po 1. po 2. na serwerze obowiązuje KULTURA i nazywanie kogoś bądź czegoś od słów "Ty KURWO" będzie karane banem. W Twoim przypadku 3h uważam jako zbyt krótki okres czasu jak na liczbę i długość banów. @ Kuba555 nie bardzo wiem czego Ty nie rozumiesz. 1.1 Na serwerze obowiązuje kultura. Można przeklinać (z umiarem) ale nie obrażać. Nie ma napisane czego obrażać. Obraziłeś i tyle. Jak uważasz że serwer to dla Ciebie za dużo to idź do przedszkola, trochę kultury się naucz i tyle. 4 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kuba555 Opublikowano 5 Marca Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Marca (edytowane) W dniu 5.03.2026 o 20:26, h0w napisał(a): Nie przyznałem się do żadnego błędu to po 1. po 2. na serwerze obowiązuje KULTURA i nazywanie kogoś bądź czegoś od słów "Ty KURWO" będzie karane banem. W Twoim przypadku 3h uważam jako zbyt krótki okres czasu jak na liczbę i długość banów. Nazywanie CZEGOŚ od słów 'ty kurwo' będzie karane banem? Czyli jak ktoś powie 'ale ta moja myszka to dziwka' to też obraza? xDDDDD Fajne zasady sobie wymyślasz @ Trivor proszę ogarnij tych ludków którzy minęli się z powołaniem i powinni pracować w przedszkolu, żeby stawiać dzieci po kątach i czuć się wielkimi panami _______________________________________________________________________________________________________ @ h0w nie, "misiu", myślałeś że obrażam kogoś i stąd ten ban co pokazuje niniejszy zrzut ekranu, a teraz zamiast przyznać się do błędu to brniesz w zaparte i tworzysz własne zasady że (niby) nie można obrażać nieożywionych rzeczy xD Edytowane 5 Marca przez Kuba555 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 6 Marca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 6 Marca Nie ważne czy pisałeś to do kogoś czy do czegoś, ale jakaś kultura musi obowiązywać. Z tego co widzę nie jest to Twój pierwszy ban za kulturę/obrazę. 2 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 6 Marca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 6 Marca Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi