Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODRZUCONA] [SKARGA] ONLY DD2 - h0w

Kuba555

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Twój Nick: Kuba555
2. Nick oskarżonego: @h0w
3. Czas zdarzenia: dzisiaj, 18:42
4. IP/SID oskarżonego: nie wiem
5. Powód skargi: dał mi bana za obrazę rozrzutu z digla xd
6. Opis sytuacji: na dd2 zwyzwałem rozrzut z digla po tym jak po raz 100 kule lecą wszędzie oprócz środka celownika i dostałem bana na za "obrazę". On "myślał" że obrażam kogoś, podczas gdy jasno pisałem "rozrzut digla ty *URWO" (tylko tam było bez cenzury). Po tym jak przyznał się do błędu to z dumą podał mi link do działu skarg, a więc... 
7. Dowody (Demko,ssy,świadkowie):

obraza digla.jpg

• Lubię to! 1
  • Ha ha 5
  • Tak sobie 1
  • Opiekun UBT CS 1.6

Nie przyznałem się do żadnego błędu to po 1. po 2. na serwerze obowiązuje KULTURA i nazywanie kogoś bądź czegoś od słów "Ty KURWO" będzie karane banem. W Twoim przypadku 3h uważam jako zbyt krótki okres czasu jak na liczbę i długość banów.

@ Kuba555 nie bardzo wiem czego Ty nie rozumiesz. 1.1 Na serwerze obowiązuje kultura. Można przeklinać (z umiarem) ale nie obrażać. Nie ma napisane czego obrażać. Obraziłeś i tyle. Jak uważasz że serwer to dla Ciebie za dużo to idź do przedszkola, trochę kultury się naucz i tyle.

• Lubię to! 4
  • Ha ha 2

XDD1.png

• Użytkownik
Opublikowano (edytowane)
W dniu 5.03.2026 o 20:26, h0w napisał(a):

Nie przyznałem się do żadnego błędu to po 1. po 2. na serwerze obowiązuje KULTURA i nazywanie kogoś bądź czegoś od słów "Ty KURWO" będzie karane banem. W Twoim przypadku 3h uważam jako zbyt krótki okres czasu jak na liczbę i długość banów.

Nazywanie CZEGOŚ od słów 'ty kurwo' będzie karane banem? Czyli jak ktoś powie 'ale ta moja myszka to dziwka' to też obraza? xDDDDD Fajne zasady sobie wymyślasz 
@ Trivor proszę ogarnij tych ludków którzy minęli się z powołaniem i powinni pracować w przedszkolu, żeby stawiać dzieci po kątach i czuć się wielkimi panami

_______________________________________________________________________________________________________

@ h0w nie, "misiu", myślałeś że obrażam kogoś i stąd ten ban co pokazuje niniejszy zrzut ekranu, a teraz zamiast przyznać się do błędu to brniesz w zaparte i tworzysz własne zasady że (niby) nie można obrażać nieożywionych rzeczy xD

beka.jpg

Edytowane przez Kuba555
  • Super 1
  • Junior Admin
Junior Admin

Nie ważne czy pisałeś to do kogoś czy do czegoś, ale jakaś kultura musi obowiązywać. Z tego co widzę nie jest to Twój pierwszy ban za kulturę/obrazę. 

• Lubię to! 2
  • Ha ha 1
  • Junior Admin
Junior Admin

skarga odrzucona.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]