Użytkownik toster009 Opublikowano 9 Marca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Marca (edytowane) Nick: toster Imię: Mariusz Wiek:49 SteamID: STEAM_0:0:1500343 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]:NIE Doświadczenie z amx[1-10]:5 Czas spędzony na serwerze (link do GT):https://steamcommunity.com/linkfilter/?u=https%3A%2F%2Fwww.gametracker.com%2Fplayer%2Ftoster%2F54.38.58.82%3A27015%2F Sprawny mikrofon[Tak/Nie]:TAK Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Im więcej nas tym lepiej. Psychicznie jestem raczej stabilny . Nie żywię uraz ...za bardzo .Lubię grę team play. Duch rywalizacji jest ok....ale uratowany kompan z opresji cieszy bardziej. Frag to nie jest to co się najbardziej liczy. Gram w to dłużej niż większość żyje ...chociaż może to dziwnie brzmi. Generalnie bardzo fajny serwer i ku mojemu niezadowoleniu spędzam tu trochę za dużo czasu. Nie mniej jak już spędzać no to można coś zrobić. Dużo fajnych ludzi - choć może na początku wydaja się dziwni. Dużo ciekawych przypadków z pogranicza psychologii i psychiatrii. Też to jest potrzebne bo wtedy są potrzebni admini. Reasumując. Jak się na coś przydam to ok ...jak nie no no to zostaje w szeregu graczy i mam nadzieje ze koledzy admini będą na łączach w razie potrzeby. A Ci co mnie nie widzą w tej roli nie będą rezygnować z ataku od strony LONG'a gdzie zapewne będzie czekać na nich jednoosobowy komitet powitalny. Pierwszy zawsze ginie Do aplikowania namówił mnie kolega h0w?! - za co oczywiście nie wiem jeszcze czy jestem mu wdzięczny. Kontakt:mail/forum/steam Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]:TAK Edytowane 9 Marca przez toster009 9 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 9 Marca Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 9 Marca Ja oczywiście na Tak. Mega ogarnięty i opanowany człowiek. Doświadczenie zarówno życiowe jak i serwerowe. Na serwerze codziennie (widziałem gt niestety awaria). Będzie dużym wsparciem dla nas. 2 Odnośnik do komentarza
Premium f0rget. Opublikowano 9 Marca Premium Premium Udostępnij Opublikowano 9 Marca Jestem na tak, często widuję na serwerze praktycznie codziennie, ogarnięty, opanowany i przede wszystkim kulturalny człowiek. +amx +gt +wiek - gra awp 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik krzychu_ Opublikowano 9 Marca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Marca Ja jestem na tak!!! często jest na serwerze.. bardzo ogarnięty, kulturalny, duże doświadczenie jest :):):) +amx +wiek +gt 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 9 Marca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 9 Marca @ Admin CS 1.6 ONLY DD2Zapraszam do wypowiedzi 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dawid.! Opublikowano 9 Marca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Marca Witam serdecznie. Tez jestem na tak, ogarniety, wiek, wszystko pieknie tylko wbijaj czesciej na forum. 1 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 herka Opublikowano 9 Marca Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 9 Marca (edytowane) Ja jestem na tak +Wiek +Amx +GT +Kulturalny +Doświadczenie +Opanowany Edytowane 9 Marca przez utki klutki 1 Odnośnik do komentarza
UBT CS 1.6 Rh. Opublikowano 10 Marca UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 10 Marca Jestem za, bardzo opanowana osoba, do wszystkich wypowiedzi na serwerze podchodzi z kulturą. +Wiek +GT +Kulturalny +Opanowany 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 10 Marca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 10 Marca Odbierz rangę w odpowienim dziale i zgłoś się do mnie steam. 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 10 Marca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 10 Marca 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi