Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZAMKNIĘTY] #8 Czy Naciśniesz?

Mr.Alban

Czy Naciśniesz?  

3 użytkowników zagłosowało

1. 1. Spędzasz rok żyjąc jak miliarder, ale do końca życia nie będziesz już nigdy żył w luksusie

• Tak
      0
    • Nie
      3

Ankieta została zamknięta

Rekomendowane odpowiedzi

• Junior Admin
Junior Admin

strefa redakcja nowa.png

Spędzasz rok żyjąc jak miliarder

Ale

Do końca życia nie będziesz już nigdy żył w luksusie

• Użytkowniczka

Nie naciskam.

Ten jeden rok nie jest tego wart. Lepiej całe życie przeżyć w spokoju i samemu sobie na wszystko zapracować, niż zaznać życia, które byłoby dla mnie po roku fikcją, jeżeli nacisnęłabym ten przycisk. 

• Super 2

Reina.png.f86480276564db7dd2564409a1258d13.png

• de

Nikt o zdrowych zmysłach by się na to nie zdecydował. Co z tego, że przez rok żyjesz jak pan świata, kiedy 365 dni szybko zleci. Teraz tylko pytanie co uważamy za luksus bo większość pewnie widzi, drogie samochody, domy, egzotyczne wyjazdy. Ja mimo, że jestem teraz bezrobotny uważam, że żyję w luksusie bo śpię spokojnie. Nie mam presji bo trzeba zapłacić ratę, nie boję się odebrać telefonu bo z utratą pracy będzie dzwonić windykacja bo nie ma z czego zapłacić, spłacać zobowiązań itp. Spokojny sen dziś to luksus na który wielu nie może sobie pozwolić- tak uważam. Wiele przyziemnych rzeczy, które wydają się właśnie przyziemne jest luksusem nawet głupie zakupy w sklepie, kiedy masz na coś ochotę i to kupujesz- nigdy nie miałem sytuacji, że jak miałem na coś ochotę musiałem sobie odmawiać a wiem, że tacy ludzie są i to wśród nas. Kiedyś na okienku pisałem, jak robiłem zbiórki odzieży, jak "kobieta" się popłakała bo będzie miała 2 parę spodni na zmianę- brzmi absurdalnie kiedy nawet nie wiesz co masz w szafie. Jest wiele przyziemnych spraw które są luksusem, ale nie zdajemy sobie z tego sprawy do puki tego nie stracimy. Możesz psioczyć i narzekać, że w ziemie było trzeba odśnieżyć samochód, ale lepsze to, nich wychodzić 40 minut wcześniej i marznąć na przystanku z rana czekając za autobusem. Więc rok życia jak miliarder nie jest tego warte, zwykła mąka kukurydziana z najbliższymi jest lepsza niż rok przepychu za resztę życia bez "luksusów" 

• Super 3
  • Admin CS 1.6 DEATHMATCH

Nie naciskam, nie ma sensu teraz żyje jak król 

• Super 1
  • Junior Admin
Junior Admin

temat zamkniety.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]