Daskod123 Opublikowano 11 Marca Udostępnij Opublikowano 11 Marca Nick z CS:SDAAAASDADSADSA1337~~~ Admin banujący:h0w?! | Serwer:ONLY DD2 Data zdarzenia: 11.03.2026 - 18:02:59 Steamid:STEAM_0:0:27474453 Opis sytuacji:nie wiem co sie stalo, wyczuwam zasadzke adminow na sensa Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php):amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=1706 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): www.mediafire.com/file/iyyusjsypqy6yy2/demko+SDAAAASDADSADSA1337~~~+.rar/file 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 11 Marca Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 11 Marca Szkoda że zmieniasz tak często nicki i wychodzisz z gry bo demo Ci się nadpisuje. Mam nadzieję że w końcu zostanie zmieniony regulamin i ukróci Ci się raz na zawsze, a jak można się sprzedać tanim kosztem dla kogoś takiego, nie wiem, ale szkoda. Tu proszę o ub, A konto jak milion innych znowu do bana no bo co. PS.W bansie w/w użytkownik widnieje jako gracz na aktywnym banie. Posiada 7 kont zbanowanych jako czarna lista, wg regulaminu ban powinien zostać utrzymany jako aktywny. 5.1 Gracz posiadający aktywnego bana na innym serwerze StrefySkilla (w typ wypadku serwerze 1.6 i na dodatek na tym samym serwerze xd) z automatu dostaje bana z powodem "Aktywny Ban" --> Ban Permanentny. 1 1 Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 11 Marca zbój z gór Udostępnij Opublikowano 11 Marca 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi