Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[Rozwiązane] Skarga

BanneD

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój Nick: NoMercy.

Nick oskarżonego: Sasuke

IP/SID oskarżonego: Pewnie macie

Powód skargi: Spam y@@

Opis sytuacji: No to gram sobie a o to ten Pan admin spami na y@@ "Nie ta Liga"

Dowody (Demko,ssy,świadkowie):Link do demka http://713765.hltv2.pukawka.pl/hltv-1902241414-de_dust2-1551014040-1551015240.zip

@Trivor

Edytowane przez NoMercy.
  • Lubię to! 1

Clear Boy

• Użytkownik

Chłopczyku ty nawet nie wiesz jaki gnój sobie teraz zrobiłeś bądź pewien ze jak napiszesz rezygnacje to dopilnuuje tego żebyś już nie dostał admina 

A poza tym jak znajde demo na którym spamisz pilnie potrzeba admniów to raczej miło nie bedzie lepiej jak bys sie juz nie pokazywał na serwerze bo jak ty wchodzisz  to dobra atmosfera idzie sie je*** wiec tyle w temacie

Edytowane przez NagatoPRO
  • Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

NoMercy nie przesadzasz?? Jestem tu nowym admem i może się jeszcze uczę .. Mercy masz 16 lat i mądrujesz się jak nie wiem Spam to ty robisz na u@ .. Nakręcasz głupie sytuacje i atmosfera na serwerze jest słaba tylko jak wchodzisz.. Dajesz bezpodstawne bany i namawiasz mnie do banów ...

Na początku myślałem że pomożesz mi w ogarnięciu tego stanowiska ale szybciej bym stracił przez twoje rady .. Tutaj przytoczę temat shiz0 któremu dałem bana za obrazę.. Ty w tym temacie się nie wyraziłeś chociaż tak spamiłeś że ban mu się należy..

Dzisiaj prowokowałeś Venom a później masz wielkie pretensje..

Tyle od mnie

• Użytkownik

Ja prowokowałem Venom haha pss widzę spisek na mnie na DD2?? I bezpodstawne bany?? yhm I czemu wypowiadzasz sie pod skargą jeżeli nie byłeś proszony i kto daje bana za kampienie[perma] ty i ty byś już wyleciał ale ja dałęm mu UB przez konsole i dostałęm 2/3 ostrzeznia..

Clear Boy

• Zasłużony

Sasuke dostał ode mnie upomnienie. 

PS. Nie, nie wyleciałby za tego perma za kampienie, ponieważ zbanowany mógł się odwołać. O UB z poziomu gry rozmawialiśmy na pw :) 

Edytowane przez Smuszinio
  • Zasłużony

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód:  Temat Rozwiązany.

PYsoujC.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]