Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 13 Marca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 13 Marca Czy jest miejsce, które bardzo chcesz odwiedzić? 3 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 DEATHMATCH Misza Opublikowano 13 Marca Admin CS 1.6 DEATHMATCH Udostępnij Opublikowano 13 Marca Zakład karny 3 2 Odnośnik do komentarza
Donator KOMORNIK123 Opublikowano 13 Marca DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 13 Marca Australie 3 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 13 Marca Premium Premium Udostępnij Opublikowano 13 Marca Kolumbie 3 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Reina Opublikowano 13 Marca Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 13 Marca "Pretty Place" w Karolinie Południowej. 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik bagietson Opublikowano 13 Marca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Marca chyba nie ja raczej wole w domu siedzieć 3 Odnośnik do komentarza
Premium Martinos.TM. Opublikowano 13 Marca Premium Premium Udostępnij Opublikowano 13 Marca Tak jest jedno miejsce na ziemi ktore chce zobaczyc Brazylia - Rio de Janeiro. Zreszta mam jeszcze kilka krajow ktore chcialbym zobaczyc, moze na emeryturze sie wybiore jak bede mial wiecej czasu i pieniazki na to. 3 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka czerwonka Opublikowano 13 Marca Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 13 Marca Karnawal w Rio i do Hiszpanii sie wybrac 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik krzychu_ Opublikowano 13 Marca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Marca Hiszpania albo Holandie zdecydowanie 3 Odnośnik do komentarza
de de9 Opublikowano 14 Marca de Udostępnij Opublikowano 14 Marca Chciałbym zobaczyć zorzę polarną, tylko nie ciągnie mnie do tych Państw gdzie można ją oglądać. Rozbić na dziko namiot otworzyć go i patrzeć w niebo 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Uriasz Opublikowano 14 Marca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Marca Jest WIEEELE takich miejsc, ale jeśli miałbym wskazać jedno, to chyba najbardziej chciałbym kiedyś zobaczyć Nową Zelandię. Jej piękno, można było podziwiać oglądają filmowe obrazy Śródziemia z ekranizacji „Władcy Pierścieni” Tolkiena. Te krajobrazy – góry, doliny, rozległe zielone przestrzenie – mają w sobie coś niezwykłego. Choć jeśli chodzi o turystykę, to podróże są dla mnie trochę podobne do literatury. Nie chodzi tylko o „odhaczenie” miejsca na mapie, ale o doświadczenie czegoś, co zostaje w człowieku na dłużej – jak pewna myśl, obraz czy atmosfera. Może dlatego najbardziej pociągają mnie miejsca, które mają w sobie coś z opowieści: stare miasta, góry, przestrzenie, w których można na chwilę zwolnić i poczuć, że świat jest większy niż nasze codzienne sprawy. 3 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 14 Marca Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 14 Marca USA 🇺🇲 2 Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 15 Marca Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 15 Marca Więzienie 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 15 Marca Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Marca Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi