Właściciel Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trivor Opublikowano 15 Marca Właściciel Właściciel Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 15 Marca 🌷🐣 Wielkanocny Event – Witajcie w Świątecznej Krainie! 🐰🥚 Zanurz się w magicznej atmosferze Świąt Wielkanocnych! 🌼 Wyrusz na poszukiwanie kolorowych jajek, które ukrywają się przy pokonanych przeciwnikach. To czas radości, zabawy i niespodzianek! 🎉 🌈 Opis Eventu Na serwerze DD2 będą wypadały jajka z graczy! Niedługo pojawi się konkurs Wielkanocny Event to wyjątkowa okazja do zbierania pisanek, które pojawiają się obok ciał pokonanych graczy. 🥚✨ Ale to dopiero początek zabawy! Możesz spróbować swojego szczęścia w ruletce 🎡 – wygrać dodatkowe jajka, stracić część swoich, a nawet… stracić życie! 😱 ⚠️ Pamiętaj: z ruletki możesz korzystać tylko wtedy, gdy jesteś żywy i posiadasz los. 🎟️ Dodatkowo w trakcie wydarzenia działa ranking graczy, który pokaże kto zebrał najwięcej jajek. 🏆 Czy uda Ci się zdobyć tytuł Mistrza Wielkanocnych Poszukiwań? 🥚 Dostępne kolory jajek Podczas eventu możesz zdobyć aż 7 różnych kolorów pisanek, które pojawiają się w trakcie rozgrywki. 5 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
de de9 Opublikowano 15 Marca de Udostępnij Opublikowano 15 Marca Weź wykreśl opcję, z losowań, że tracisz wszystko bo to bez sensu, na + że te jajka nie są jakoś za każdym razem. Robisz z nich jajecznice na koniec ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik zajacgod Opublikowano 17 Marca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Marca Według mnie spoko, ale dziwne jest to ze robie 15 killi i z zadnego mi jajko nie wypada a co gine to leci ze mnie jajko Moze to przypadek ale druga kwestia, wygrana losu to chyba 30% i okej ale 60% na ruletce i zagralem 4 razy ruletke i za kazdym razem jajka na -? Dziwne na moje ruletka do zmiany i loteria Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi