Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 15 Marca Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Marca Który z przedmiotów szkolnych najbardziej przydaje się w życiu z praktycznego punktu widzenia, a który najmniej? 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Uriasz Opublikowano 15 Marca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Marca Matematyka 3 Odnośnik do komentarza
Premium BRINA Opublikowano 15 Marca Premium Premium Udostępnij Opublikowano 15 Marca Wszystkie przedmioty, które uczyliśmy się od najmłodszych lat jakoś nam się przydają w życiu, dobrze jest znać chociażby podstawy, ale faktem jest dla mnie też to, że tak jak @ Uriasz wspomniał matematyka, jeszcze nie zdarzyło mi się żebym musiała coś obliczyć Cotangensem czy Tangensem 😅 4 Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 15 Marca zbój z gór Udostępnij Opublikowano 15 Marca Szczerze mówiąc, w dorosłym życiu najbardziej przydaje się polski, ale nie przez analizę wierszy, tylko przez umiejętność czytania umów bez lęku i jasne dogadywanie się z ludźmi. Do tego dorzuciłbym matmę, bo bez ogarniania procentów przy kredytach czy podatkach łatwo dać się zrobić w konia, no i angielski, który dziś jest po prostu jak oddychanie, jeśli chcesz mieć dostęp do normalnych informacji. Z kolei plastyka, muzyka czy kucie na blachę wzorów z chemii to dla większości z nas totalne zapychacze.. fajnie rozwijają wrażliwość, ale rzadko kiedy pomagają rozwiązać realny problem, gdy trzeba ogarnąć życie po szkole. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik bagietson Opublikowano 15 Marca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Marca moim zdaniem najbardziej sie przydaje angielski a najmniej informatyka ktora na poziomie podstawowym nic nie oferuje 2 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 DEATHMATCH Misza Opublikowano 15 Marca Admin CS 1.6 DEATHMATCH Udostępnij Opublikowano 15 Marca W sumie to fizyka mi pomaga, i działanie grawitacji. a w sumie najmniej przydatny przedmiot to nauka rosyjskiego w klasie 4-6.... 2 1 Odnośnik do komentarza
Premium Martinos.TM. Opublikowano 15 Marca Premium Premium Udostępnij Opublikowano 15 Marca Moim zdaniem dla mnie to jezyk polski, matematyka, geografia, biologia, historia, jezyk angielski i wf. Co do mniej waznego mysle ze chemia i wychowanie seksualne. Jesli maja sie plodzic jak kroliki to i tak beda 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 16 Marca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Marca Oczywiście, że Rosyjski.. 🤪💘 niedługo się przekonamy jak bardzo przydatny będzie 2 Odnośnik do komentarza
Spamer Strefoboxa ST Seba TD Opublikowano 16 Marca Spamer Strefoboxa Udostępnij Opublikowano 16 Marca Z każdego przedmiotu korzystamy codziennie ;). Matma by liczyć pieniądze, polski do pisania, fizyka podczas analizy czy upadek będzie bolał,chemia to bardziej temat dla narkomanów :kekw:,geografia?Ja potrafię w te klocki ale dzisiaj Google Maps i inne nawigacje wszystko zepsuły. 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 16 Marca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Marca Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi