Admin CS 2 SURF zaxko Opublikowano 20 Marca Admin CS 2 SURF Udostępnij Opublikowano 20 Marca (edytowane) 1. Imię: Szymon 2. Twój nick na serwerze: zaxko 3. Aktualny wiek: 19 4. Czas spędzony na serwerze (Link do statystyk (link) ): https://www.gametracker.com/player/zaxko/193.33.176.181:27015/ 5. W jakich godzinach grasz?: różnie, często po południu i wieczorem 6. Znajomość SourceModa [0/10]?: 9 7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: tak 8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: tak, niesłusznie (wyjaśnione) 9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: Jestem życzliwy, pomocny i aktywny. Mam doświadczenie jako opiekun serwera surf + rpg oraz gram w tę grę od lat. Mam odpowiednią wiedzę i obiektywnie podchodzę do różnych spraw. Mam całkiem sporo wolnego czasu. Dobrze sobie radzę w trudnych, stresowych sytuacjach. Potrafię rozpoznać cheatera i dobrze rozpisać demko. Posiadam umiejętność przyznania się do błędu (co jest rzadkie). Na co dzień jestem szczery i pracowity. Swoje obowiązki wykonuję zawsze starannie, bez faworyzowania kogokolwiek. 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: 2 ze statusem PRIME: TAK 11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/zaxko/ 12. Twój Steam ID: 76561198259028193 Edytowane 20 Marca przez zaxko 2 Odnośnik do komentarza
Właściciel CS 2 SURF kyrr147 Opublikowano 20 Marca Właściciel CS 2 SURF Udostępnij Opublikowano 20 Marca @ Admin CS 2 SURF@ Opiekun CS 2 SURFproszę o wypowiedź Odnośnik do komentarza
Admin CS 2 SURF balto Opublikowano 20 Marca Admin CS 2 SURF Udostępnij Opublikowano 20 Marca na nie poniewaz latasz na odpale w csie jak zrobisz format kompa to wtedy dam na tak 1 1 2 Odnośnik do komentarza
Właściciel CS 2 SURF kyrr147 Opublikowano 22 Marca Właściciel CS 2 SURF Udostępnij Opublikowano 22 Marca mimo tego ze cheatowales nie wiemy czy na serwerze czy tez nie, sprawdzajac demka nic nie było widać jesteśmy skłonni dać ci ostatnią szansę na funkcji administratora pod nadzorem swiecy oraz bagietsona, mam nadzieje ze wykorzystasz tą szansę a nie nas zawiedziesz podanie przyjętę 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel CS 2 SURF kyrr147 Opublikowano 22 Marca Właściciel CS 2 SURF Udostępnij Opublikowano 22 Marca 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi