Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZAMKNIĘTY] #1520 Pytanie Dnia

MR.ALBAN

Rekomendowane odpowiedzi

• Junior Admin
Junior Admin

pytanie dnia.png

Co robisz, gdy masz gorszy dzień?

• Lubię to! 4
  • zbój z gór

Najczęściej idę biegać, aby zmęczyć głowę – jeśli tylko mam taką możliwość, polecam to każdemu! Istnieje jeszcze kilka opcji typowych dla amatorów, z których niestety sam czasem korzystam: na przykład odpalam smutny film, aby zdołować się jeszcze bardziej, albo jadę kupić śmieciowe jedzenie, by zajeść smutek przy smutny utworze! :lol:

• Lubię to! 2
  • Użytkowniczka

Tak szczerze, gdy mam gorszy dzień to uciekam w sprzątanie wszystkiego co się da... Tak rozładowuję najczęściej złe emocje. Czasami też idę pojeździć samochodem z muzyką w tle. A i zdarzy się, że utknę z jakimś filmem albo z muzyką w domu bez sił na cokolwiek.

• Lubię to! 3

Reina.png.f86480276564db7dd2564409a1258d13.png

• Użytkownik

To zależy od tego, jak bardzo „gorszy” jest ten dzień.

Czasem pomaga mi po prostu chwila odcięcia się od wszystkiego — muzyka, spacer, praca, trochę ciszy i własnych myśli. Innym razem dobrze działa coś zupełnie odwrotnego: rozmowa z kimś bliskim, żart, albo zajęcie głowy czymś, co pozwala na chwilę przestać analizować wszystko w kółko. Z biegiem lat nauczyłem się też jednej rzeczy: nie każdy dzień musi być idealny. Gorszy nastrój to normalna część życia, a nie coś, co trzeba natychmiast „naprawiać”. Czasem wystarczy dać sobie trochę czasu i pozwolić, żeby po prostu minął ;) 

FPhzkpw.gif It's like you're always stuck in second gear
When it hasn't been your day, your week, your month
Or even your year, but...

• Lubię to! 2
  • de

Już nie raz pisałem, że basen i woda pomaga na wiele, jesteś sam z sobą z swoimi myślami. To może pogłębić smutek, ale też zależy jak do tego podchodzimy. Rozmowa z samym sobą nie jest objawem jakiejś choroby, zostajemy sami bez "świata" tam się rodzą pomysły, rozwiązania problemów, przemyślenia na które brak nam czasu ze względu na wszech obecne bodźce.

Rozumiem olda co pisze o bieganiu bo dla mnie to bliski temat, Reine o jedzie autem. Wychodzi na to, że zostanie sam na sam z sobą i swoimi myślami jest najlepsze 

• Lubię to! 2
  • Admin CS 1.6 DEATHMATCH

Ja odcinam się od wszystkiego i wychodzę do pokoju by pobyć samemu 

• Lubię to! 2
  • Moderator
Moderator

Jade na boisko  sobie pokopać  w piłkę  

• Lubię to! 2
  • Premium
Premium

Slucham duzo muzyki na youtube lub ogladam kabarety na przyklad moje top1 kabaret neonowka :)

• Lubię to! 1
  • Spamer Strefoboxa

Zależy co doprowadziło do tego dnia. Albo kładę się spać albo ide na saunę. Dzięki temu rozładowuję się,rozluźniam i mam świeższą głowę.

• Lubię to! 1
  • Junior Admin
Junior Admin

temat zamkniety.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]