Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 27 Marca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Marca Co robisz, gdy masz gorszy dzień? 4 Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 27 Marca zbój z gór Udostępnij Opublikowano 27 Marca Najczęściej idę biegać, aby zmęczyć głowę – jeśli tylko mam taką możliwość, polecam to każdemu! Istnieje jeszcze kilka opcji typowych dla amatorów, z których niestety sam czasem korzystam: na przykład odpalam smutny film, aby zdołować się jeszcze bardziej, albo jadę kupić śmieciowe jedzenie, by zajeść smutek przy smutny utworze! 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Reina Opublikowano 27 Marca Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 27 Marca Tak szczerze, gdy mam gorszy dzień to uciekam w sprzątanie wszystkiego co się da... Tak rozładowuję najczęściej złe emocje. Czasami też idę pojeździć samochodem z muzyką w tle. A i zdarzy się, że utknę z jakimś filmem albo z muzyką w domu bez sił na cokolwiek. 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Uriasz Opublikowano 27 Marca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Marca To zależy od tego, jak bardzo „gorszy” jest ten dzień. Czasem pomaga mi po prostu chwila odcięcia się od wszystkiego — muzyka, spacer, praca, trochę ciszy i własnych myśli. Innym razem dobrze działa coś zupełnie odwrotnego: rozmowa z kimś bliskim, żart, albo zajęcie głowy czymś, co pozwala na chwilę przestać analizować wszystko w kółko. Z biegiem lat nauczyłem się też jednej rzeczy: nie każdy dzień musi być idealny. Gorszy nastrój to normalna część życia, a nie coś, co trzeba natychmiast „naprawiać”. Czasem wystarczy dać sobie trochę czasu i pozwolić, żeby po prostu minął It's like you're always stuck in second gear When it hasn't been your day, your week, your month Or even your year, but... 2 Odnośnik do komentarza
de de9 Opublikowano 27 Marca de Udostępnij Opublikowano 27 Marca Już nie raz pisałem, że basen i woda pomaga na wiele, jesteś sam z sobą z swoimi myślami. To może pogłębić smutek, ale też zależy jak do tego podchodzimy. Rozmowa z samym sobą nie jest objawem jakiejś choroby, zostajemy sami bez "świata" tam się rodzą pomysły, rozwiązania problemów, przemyślenia na które brak nam czasu ze względu na wszech obecne bodźce. Rozumiem olda co pisze o bieganiu bo dla mnie to bliski temat, Reine o jedzie autem. Wychodzi na to, że zostanie sam na sam z sobą i swoimi myślami jest najlepsze 2 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 DEATHMATCH Misza Opublikowano 28 Marca Admin CS 1.6 DEATHMATCH Udostępnij Opublikowano 28 Marca Ja odcinam się od wszystkiego i wychodzę do pokoju by pobyć samemu 2 Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 28 Marca Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 28 Marca Jade na boisko sobie pokopać w piłkę 2 Odnośnik do komentarza
Premium Martinos.TM. Opublikowano 28 Marca Premium Premium Udostępnij Opublikowano 28 Marca Slucham duzo muzyki na youtube lub ogladam kabarety na przyklad moje top1 kabaret neonowka 1 Odnośnik do komentarza
Spamer Strefoboxa ST Seba TD Opublikowano 29 Marca Spamer Strefoboxa Udostępnij Opublikowano 29 Marca Zależy co doprowadziło do tego dnia. Albo kładę się spać albo ide na saunę. Dzięki temu rozładowuję się,rozluźniam i mam świeższą głowę. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 29 Marca Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 29 Marca Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi