Zasłużony Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hana_Montana Opublikowano 20 Kwietnia Zasłużony Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Nick: @ Hana_Montana Z jakiej rangi rezygnujesz?: @ Administrator/ @ Redaktor Powód rezygnacji: Brak czasu, wypalenie Cześć Decyzja nie była łatwa, ale dopadło mnie wypalenie, a do tego służba wojskowa, która zabiera mi 3/4 życia, więc jestem w stanie poświęcać tyle czasu co wcześniej. Dzięki wielkie dla wszystkich, z którymi miałem okazję współpracować naprawdę dobrze się z wami działało. Szczególne podziękowania dla @ Anox i @ Mr.Alban za wsparcie i wspólną robotę. Dzięki też wszystkim użytkownikom za udział w konkursach, które organizowałem i za wspólne strzelanie na dd2 dużo fajnych momentów z tego było. To nie musi być koniec, może kiedyś jeszcze wrócę. Na pewno dalej będę zaglądać na forum i sprawdzać, co tam się dzieje. Trzymajcie się i powodzenia dalej! 6 2 1 7 2 6 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 20 Kwietnia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia No nie 🫣. Dzięki za wszystko!! 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 20 Kwietnia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Dzięki za cały wkład w życie forum, przede wszystkim w dział redakcji, za chwile lepsze i gorsze . Dziękuję za danie mi szansy jako redaktor - myślę, że także spory czas owocnej współpracy, póki nie straciłem zapału i nie brakowało mi czasu na rozwijanie działu pod Twoją opieką. Trzymaj się młody . 1 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 20 Kwietnia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Kurcze szkoda ze odchodzisz. Dziękujemy za wszystko 1 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec dzido Opublikowano 20 Kwietnia Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Dzięki za wszystko co zrobiłeś i trzymaj się. 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium BRINA Opublikowano 20 Kwietnia Premium Premium Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Aż się przykro zrobiło, trzymaj się Hana i wracaj prędko 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik krzychu_ Opublikowano 20 Kwietnia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Trzymaj się Hana Dziękujemy ci bardzo za wszystko ;3 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 20 Kwietnia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia dz 1 naura Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 DEATHMATCH Misza Opublikowano 21 Kwietnia Admin CS 1.6 DEATHMATCH Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia No szkoda że taka decyzja, Dzięki za wszystko powodzenia 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 21 Kwietnia Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Nareszcie 2 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Oro Koroner Opublikowano 21 Kwietnia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Dzięki za wszystko 👍 Robiłeś dobrą robotę tutaj. Trzymaj się 😉 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 21 Kwietnia Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Trzymaj się majster, dobrą robotę robiłeś 👍 ---- 1 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 21 Kwietnia LEGENDA Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Odjebałeś kawał dobrej roboty, dziękuje w imieniu całej administracji oraz użytkowników strefy. 2 3 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 21 Kwietnia LEGENDA Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi