Użytkownik 510masari Opublikowano 25 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 (edytowane) Kari wraca powoli na serwer pod nickiem HOUFIK (wcześniejsze nicki "kari, kak u cheatcore, ?¿, karam cziterów, lambda1337) Edytowane 25 Lutego 2019 przez ?¿. 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 25 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Ten houfik to Ty, taki leszczyk co zawsze dostaje tapa? Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik 510masari Opublikowano 25 Lutego 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 13 minut temu, ArcyBM napisał: Ten houfik to Ty, taki leszczyk co zawsze dostaje tapa? hahahah kochany !!! jak ty mnie znasz. taa spływam po tapie XD 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 25 Lutego 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 https://strefaskilla.pl/topic/3662-pochwal-się-statystykami/ !!! A tak too nice staty, nabite na botach Odnośnik do komentarza
Użytkownik 510masari Opublikowano 26 Lutego 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 14 godzin temu, Dusia⚝♡ napisał: https://strefaskilla.pl/topic/3662-pochwal-się-statystykami/ !!! A tak too nice staty, nabite na botach hahaha ale masz zdanie o graczach swoich XD A i ogólnie szukałem tego tematu ale nie znalazłem więc w offtopie napisałem 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 26 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 xd najlepsze moje 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 6 Marca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi