Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ROZWIĄZANY] [SKARGA] ONLY DD2 - RH

Fear19

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Twój Nick: Fear
2. Nick oskarżonego: Rh
3. Czas zdarzenia: 21:18 25.04.2026
4. IP/SID oskarżonego: https://www.gametracker.com/player/Rh%2B/54.38.58.82:27015/
5. Powód skargi: niesłuszny ban 
6. Opis sytuacji: zostałem w sytuacji 1vs7 strzelałem sie z zawodnikiem otrzymałem reprymendę o biegnięciu w stronę bomby gdy byłem na longu a paka na side a napisałem ze strzelałem się z chłopem i żeby mniej ćpał gdyż nie przefrune zawodnika przedemną jeżeli ja otrzymuje bana na godzine za takie coś żekomą kulture  to znaczy tylko że duma admina została wielce urażona nie wykupie już żadnej usługi na tym serwerze  7. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): pliku image.png.5808e8d7d1ca4e4a44f9a37414c09239.png

Edytowane przez Fear19
  • Lubię to! 1
  • WTF 1
  • xD 1
  • Junior Admin
Junior Admin

@ Rh. wypowiedz się 

• Lubię to! 2
  • UBT CS 1.6

Każdy wie, że Ty zawsze zostajesz ostatni "żywy" w teamie i 80% ludzi potwierdzi to, ze zawsze masz problem z pójściem do paki. Upomniałem Ciebie, a Ty napisałeś abym Mniej ćpał, może z Twojej strony takie wyrażanie emocji jest ok, ale Ja nie pozwolę na takie odzywki w Moim kierunku, jak i nie będę tolerował takich rozmów odnośnie "ćpania" Ja odebrałem to jako obrazę, za co taryfikator przewiduje:

9. Obraza Administracji --> Ban od 30 min do 7 dni.

fear.thumb.jpg.f8a14947707ae48f222a1187f4eaa92a.jpg

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Ha ha 1
  • Fuu 1
  • xD 3

giphy.gif
9FBD33E2-9A72-4B81-8BC8-DA55D12EB35C.thumb.png.cd2571045379f4550c343c628c718df5.png

• Użytkownik

zapraszam do sciągnięcia demka i zaobserwowania sytuacji na shorcie następnie długiej  , nawiązując do screena rh nie ma tam nic nowego czego bym nie napisał w skardze , a omawianie sytuacji związanych cytuje ty zawsze zostajesz ostatni nie powinno mieć żadnego wpływu na aktualną sytuacje gdzie była to pierwsza reprymenda od 6 map w dniu dzisiejszym  , może zostaje ostatni z takiego powodu że robie po 70 fragów na mape i jeśli zabije 5 przeciwników w jednej rundzie a moja drużyna zginie to chyba oczywiste że zostaje ostatni na logike gracz rozpoczynający przygodę z cs 1.6 będzie ginął jako pierwszy nie rozumiem logiki tego ze gracz umiejacy strzelac zostaje ostatni bo wybija połowe przeciwnej druzyny XD , adminowi ucierpiało ego nie widze tam żadnego wulgaryzmu to jego indywidualna interpretacja 

Edytowane przez Fear19
  • Lubię to! 1
  • Użytkownik

Styl kolegi fear jest jaki jest...moze sie podobac wynik. Ale sam nie wiem ...taki raczej ostrozny niz przywodca stada. Jak kto lubi . Zarzut cpania do admina jest sredni . Nie mniej mogl zdenerwowac. Admin pewnie tym ze akurat dzisiaj nie ćpal ...a fear ze dobrze mu idzie i ze sie ktos do niego bez sesnu przyczepia.  Jesli chodzi o sytuacje to bylem - widzialem . Fear nie mial szans isc do paki.  czesto gra pasywnie jak by musial potem 2 dni czekac na AK ....albo 4 na AWP . PRawda jest taka ze co runde ma full opcje , takze warto czasami isc na zywiol . Ja tez czasami nie lece do paki ...ale to raczej nie zauwazam ze jest polozona. 

Zeby nie bylo tak slodko...kolega RH kilka chwil pozniej tez zostal bidny na zielonych z AWP i nie wiedzial jak ogarnac 5 chlopa. Nie poszedl po pake....cele raczej gdzies z tylu . 

Serwer to emocje :)

Dajcie sobie buzi i po sprawie.

Fear i tak sie nie zmieni - jedynie RH bedzie cpal codziennie zeby potem nie bylo ze tak daje bany na sucho . 

I o to chodzi broda!

• Ha ha 2
  • WTF 1
  • xD 2
  • Junior Admin
Junior Admin

Cele celami, ale zdarza się, że nie da się ich wykonać, mając przed sobą tylu przeciwników. Dlatego na przyszłość proszę zwracać uwagę na to, jak wygląda sytuacja.
Co do bana to proszę hamować emocje, a jeżeli nie zgadzasz się z decyzjami admina, napisz do mnie priv albo od razu złóż skargę, bez obrażania na serwerze.

• Junior Admin
Junior Admin

temat rozwiazany.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]