Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Uriasz Opublikowano 16 Maja Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 Maja (edytowane) Bohaterką pierwszego odcinka naszej nowej serii jest nie kto inny jak aktualnie najpiękniejsza dziewczyna forum - @ BRINA Miłego czytania! #1 @ Trivor @ Hana_Montana @ Anox Fuck - @ Hana_Montana Marry 💍 - @ Anox długo był wierny strefie to może i mi byłby wierny XD Kill ☠️ - @ Trivor sori ale lubię Dusie #2 @ D3M0N @ Mr.Alban @ Przyjaciel <3 Fuck - @ Przyjaciel <3 w końcu przyjaciel xd Marry 💍 - @ Mr.Alban Kill ☠️ - @ D3M0N no offence, najmniej się znamy #3 @ Rh. @ old @ h0w Fuck - @ Rh. niech mu będzie Marry 💍- @ h0w wiadomo, że jak ślub to tylko z nim Kill ☠️ - @ old i tu też bez obrazy, bo jak go killim, to kto będzie bronił serwera #4 @ f0rget. @ Mis Bim @ PROSTO. MISTRZ Fuck - @ f0rget. chociaż jest tyle młodszy, że nie wiem czy nie poszłabym siedzieć Marry 💍 - @ Mis Bim może by na mni zarobił Kill ☠️ - @ PROSTO. MISTRZ sam w strefo- randkach napisał, że zniszczył by mi życie #5 @ ST Seba TD @ FunnyPuma @ Uriasz Fuck - @ Uriasz wzięłabym Cię na męża, ale wtedy musiałabym spać z Pumą Marry 💍 - @ FunnyPuma i tak go prawie nie ma w domu Kill ☠️ - @ ST Seba TD wybacz ale ma żonę #6 @ PromillBoY @ krzychu_ @ DESTRO1G Fuck - nie wiem, @ PromillBoY xd Marry 💍 - @ krzychu_ (Krzychowska) , dam mu rompera będzie spokojny Kill ☠️ - @ DESTRO1G wybacz Mati #7 @ szynka @ Krzysiek @ Krip Fuck - @ szynka Marry 💍 - @ Krzysiek Krzysiu to dobry człowiek Kill ☠️ - @ Krip Osoba nominowan do następnego odcinka: @ h0w Edytowane 16 Maja przez Uriasz 4 11 1 Odnośnik do komentarza
Premium BRINA Opublikowano 16 Maja Premium Premium Udostępnij Opublikowano 16 Maja Wszystkie osoby, które kilłam przepraszam to tylko zabawa a kogoś musiałam wybrać 🫶 4 2 Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 16 Maja Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 16 Maja Ja tam zadowolony jestem 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik krzychu_ Opublikowano 16 Maja Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Maja Krzychowska zadowolniona' bardzo dziękuje za pamięć (romper zawsze) xD 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 16 Maja Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Maja Ciekawy format, dzięki za wspomnienie o mnie . 1 2 Odnośnik do komentarza
UBT CS 1.6 Rh. Opublikowano 16 Maja UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 16 Maja Wolę ślub, ale dzięki! 1 Odnośnik do komentarza
Premium BRINA Opublikowano 16 Maja Premium Premium Udostępnij Opublikowano 16 Maja W dniu 16.05.2026 o 21:27, Rh. napisał(a): Wolę ślub, ale dzięki! To czekam na pierścionek 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 16 Maja Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Maja Pozdro @ BRINA to zaszczyt, że chcesz mnie pierdolnąć 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 16 Maja Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Maja I elegancko 1 3 Odnośnik do komentarza
Spamer Strefoboxa ST Seba TD Opublikowano 17 Maja Spamer Strefoboxa Udostępnij Opublikowano 17 Maja No szkoda ale gitara 👍 1 1 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 17 Maja VIP VIP Udostępnij Opublikowano 17 Maja Dobre wybory 1 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 17 Maja Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 17 Maja Super! 2 Odnośnik do komentarza
Premium f0rget. Opublikowano 17 Maja Premium Premium Udostępnij Opublikowano 17 Maja 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Uriasz Opublikowano 23 Maja Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Maja Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi