Użytkownik Uriasz Opublikowano 9 Czerwca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Czy w dzieciństwie jeździliście na kolonie lub obozy? Jeśli tak, to jakie wspomnienie z takiego wyjazdu najbardziej zapadło Wam w pamięć? 1 Odnośnik do komentarza
Spamer Strefoboxa ST Seba TD Opublikowano 9 Czerwca Spamer Strefoboxa Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Nie jeździłem,bo nie chciałem. 1 Odnośnik do komentarza
de de9 Opublikowano 9 Czerwca de Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Na zielonej szkole byłem, to co się jedzie po komunii i pamiętam, że był to pierwszy wyjazd nad morze to był chrzest xd Było przejście boso po kamieniach, wypicie czegoś tam niedobrego i na pewno było trzeba Posejdona pocałować w kolano xd. Oraz było wieczorne wyjście bo to pamiętam jak dziś, że nauczycielka zrobiła alarm, że w wiadomościach mówią o wielorybach na Bałtyku i szliśmy je niby oglądać, zobaczyć a nic nie było widać i nam wmawiali, że tam jest 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ferb Opublikowano 9 Czerwca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca nie pamiętam 1 Odnośnik do komentarza
Typer TenTego Opublikowano 9 Czerwca Typer Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Nie jezdzilem 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Uriasz Opublikowano 10 Czerwca Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi