Admin CS 1.6 ONLY DD2 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PROSTO. MISTRZ Opublikowano 21 Czerwca Admin CS 1.6 ONLY DD2 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca Nick:PROSTO. MISTRZ Imię:Mateusz Wiek:29 SteamID: Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: NIE Doświadczenie z amx[1-10]: stabilne 8 Czas spędzony na serwerze (link do GT): +++ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: ++++ Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: bede mial czas ewentualnie polacze obowiazki z praca bo (myslalem ze nie bede mial czasu) a jednak bede mial czas , a dlaczego? 2 lata bez degrada , pilnowania zachoania na serwerze ,(w nocy jak najbardziej + banowanie odpalow co wchodza i przeszakdzaja w grze) + czesto jestem co widac po top 3 chyba na gt xD KILL/ I H Kontakt: STEAM FORUM (do trivora nie mam ) Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: TAK 7 2 1 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 21 Czerwca Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca Jestem na tak. Odkąd złożyłeś rezygnację uznałem to za nieśmieszny żart jako jeden z nielicznych potrafi doskonale ocenić sytuację. Doświadczenie bycia adminem, liczba godzin przegrana na serwerze przemawiają za Twoją kandydaturą 😁 Miewaliśmy między sobą nieporozumienia, które zawsze udawało nam się szybko załagodzić i wyjaśnić 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 21 Czerwca Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca Widzę ze sie za nami stęskniłeś my za toba tez oczywiście ze jestem na wielkie TAK +GT +wiek +aktywny +miły +dobrze wykonywał swoje obowiązki +ogarnięty 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BOA DUPCZYCIEL Opublikowano 22 Czerwca Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca Jestem na tak, kandydat idealny. +Nieogarnięcie. +Pisanie i mówienie ile to się wyćpało. +prowokacje gdy nie ma rangi. 1 Odnośnik do komentarza
Typer TenTego Opublikowano 22 Czerwca Typer Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca (edytowane) Na tak : +GT +Doswiadczenie w byciu adminem. + Aktywny + Widuje czy to w nocy czy to w dzień także kolega obrotny każdą porą dnia. Edytowane 22 Czerwca przez TenTego 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik krzychu_ Opublikowano 22 Czerwca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca Jestem na tak!!! +wiek +gt +ogarnięty +bardzo duże doświadczenie w byciu adminem +aktywny +kamyk 1 Odnośnik do komentarza
URLOP herka Opublikowano 22 Czerwca URLOP Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca Ja również na Tak +Ogarnięty +Wiek +GT +Aktywny 1 Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 22 Czerwca zbój z gór Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca + Marka + Jakość + Staż + Aktywność Nasza stara gwardia, jestem na tak Mati! 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 24 Czerwca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi