Użytkownik AgentPutina Opublikowano 10 Lipca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lipca Opis błędu: Straciłem skin nawet nie wiem kiedy . grałem normalnie , przedwczoraj kupilem i znowu musze zbierać nie mam opcji zamiany na kupiony juz skin. , pojawiło sie normalne M4 Miejsce występowania: Strefa Skilla Only DD2 Screen/nagranie: 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 10 Lipca Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Lipca Od kiedy to się dzieje. Co jest przy kupionym skinie. Daj screeny Odnośnik do komentarza
Użytkownik AgentPutina Opublikowano 10 Lipca Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lipca Normalnie gram teraz i 2 mapy przed znikl skin i teraz mam znowu ze brakuje mi 1700 monet na asimova. dzis mialem tego skina jeszcze Odnośnik do komentarza
Użytkownik AgentPutina Opublikowano 10 Lipca Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lipca (edytowane) Edytowane 10 Lipca przez AgentPutina Skina widzieli admini i praktycznie caly serw ze mialem . Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 10 Lipca Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Lipca Sprawdź jak się zmieni mapa i sprawdź czy na pewno masz dokładnie taki sam nick jak gdy kupowałeś. W bazie skin jest Odnośnik do komentarza
de de9 Opublikowano 10 Lipca de Udostępnij Opublikowano 10 Lipca @ Trivor Zgadza się, rano czy tam do południa miałem te AVP za 5000, teraz mam 600 monet i brak skina. Svip jest nick ten sam Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 10 Lipca Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Lipca Kto miał bo już was nie ogarniam Odnośnik do komentarza
Użytkownik AgentPutina Opublikowano 10 Lipca Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lipca Nie zmienialem nicku 2 tyg conajmniej, nie ma mozliwosci wybrania skina kupionego. po prostu od nowa musze kupic. mam zwykle m4 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 10 Lipca Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Lipca Od next mapy sprobujcie Odnośnik do komentarza
de de9 Opublikowano 10 Lipca de Udostępnij Opublikowano 10 Lipca @ Trivor nowa mapa i nie mam ani ja ani Agent Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 10 Lipca Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Lipca Plugin w trakcie naprawy, będzie gotowe to odzyskacie skiny 1 Odnośnik do komentarza
de de9 Opublikowano 10 Lipca de Udostępnij Opublikowano 10 Lipca @ Trivor Wróciły, działa 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik AgentPutina Opublikowano 10 Lipca Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lipca dziala dz Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 10 Lipca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 10 Lipca Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi