Admin CS 1.6 ONLY DD2 Rezzz Opublikowano 11 Lipca Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca (edytowane) Nick:Rezzz Imię:Paweł Wiek:33 SteamID:STEAM_0:0:84117756 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]:Nie Doświadczenie z amx[1-10]:10 Czas spędzony na serwerze (link do GT):https://www.gametracker.com/player/Rezzz/54.38.58.82:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]:Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?:Nie bede sie bardzo rozpisywal, we wcześniejszym podaniu opisalem wszystko ktore bylo odrzucone przez moje GT wiec teraz w skrócie, Staż gry ok 17 lat, znam się na adminowaniu bo miałem już przyjemność to robić, miałem też raz moderatora na forum ub itd nawet zapomnialem wczesniej o tym wspomniec. Za granice już nie jade, po gt tez juz widac że gram tak że czekam na odpowiedz i Pozdro Kontakt:STEAM_0:0:84117756 Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]:Tak Edytowane 11 Lipca przez Rezzz MR.ALBAN, 11 Lipca Wstaw link do gt 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 11 Lipca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 11 Lipca @ Admin CS 1.6 ONLY DD2Zapraszam do wypowiedzi 2 Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 11 Lipca Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 11 Lipca Hmm myślę ze mozna by bylo dac szanse +GT +wiek +aktywny +amx( sie okaze faktycznie czy znasz na te 10 jak wspomniałeś w podaniu) Myślę, że na początek okres próbny 1–2 tygodnie będzie okej. 1 Odnośnik do komentarza
URLOP Eli Saba Ta Hami Opublikowano 11 Lipca URLOP Udostępnij Opublikowano 11 Lipca (edytowane) Generalnie wszystko poza GT moim zdanie na TAK, Wiek +, AMX +, Doświadczenie +, więc tak jak Miś napisał szanse na okres 2 tygodnie można dać. Edytowane 11 Lipca przez Eli Saba Ta Hami 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik szefitoo Opublikowano 11 Lipca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Lipca (edytowane) ja sie wypowiem wiek+ amx+ Gt do porpawy mi mowia ze musze poprawic a mam lepsze od ciebie popraw gt i sprobvoj ponowanie Edytowane 11 Lipca przez szefitoo 2 Odnośnik do komentarza
UBT CS 1.6 Rh. Opublikowano 11 Lipca UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca Jestem za okresem próbnym. + wiek +amx + nie było z Nim żadnych problemów na serwerze. 2 1 Odnośnik do komentarza
Typer TenTego Opublikowano 11 Lipca Typer Udostępnij Opublikowano 11 Lipca (edytowane) A dajcie chłopakowi okres próbny tydzień / dwa. Plus AMX Minusem jest Twoje GT urwij nockę czy kilka godzin w południe i szybko nadrobisz. Plus widywałem na serwerze to nie byłeś jakiś konfliktowy także myślę że chlopak jest opanowany. Plus akurat klepie urlop przez brak sprzętu do grania także jak najbardziej na Plus przyda się dodatkowa para rak jak mnie nie ma niech się chłop pokaże. Nie było z tobą żadnych problemów. Jestem za . Edytowane 11 Lipca przez TenTego 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Grubciooo Opublikowano 11 Lipca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Lipca Mysle ze okres probny bedzie w porzadku bedzie mial 2 tygodonie na to by sie wykazac *GT *wiek *na serwerze czesto widywany *AMX 2 Odnośnik do komentarza
URLOP herka Opublikowano 11 Lipca URLOP Udostępnij Opublikowano 11 Lipca +Wiek +Aktywny +/- Gt +Kultura Można dać szansę ewentualnie na okres próbny 2tyg 2 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 12 Lipca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 12 Lipca Okres próbny 3 tyg. Odbierz range w odpowiednim dziale i zapraszam priv. 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 12 Lipca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi