Użytkownik 777pit Opublikowano 14 Lipca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lipca (edytowane) Opis błędu: Cześć. Od kilku dni po wejściu na serwer resetują mi się statystyki do 0. Po rozmowie z jednym z adminów zauważył, że mam kilka takich samych nicków na, których porozdzielane są moje statystyki. Gram z NS. Mam stały nick 777pit. Wcześniej ten problem nie występował cały czas korzystam z tego samego klienta i nie mam zmiennego IP. Serwer jakiego dotyczy problem to ONLY DD2. Z góry dziękuję za odpowiedź. Miejsce występowania: serwer /rankstats /statsme panel hud Screen/nagranie: Edytowane 14 Lipca przez 777pit 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 15 Lipca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 15 Lipca W trackie rozwiązywania problemu. //Edit Problem został zlokalizowany, po kolejnym resecie ranku będzie już Ci normalnie wszystko liczyć pod jeden nick. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 25 Lipca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 25 Lipca Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi