Użytkownik MEFEDRON TO DZIVKA Opublikowano 19 Lipca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 1. Twój Nick:MEFEDRON TO DZIVKA 2. Nick oskarżonego: jakis tam admin sprawdzcie sb w banach 3. Czas zdarzenia: 11:28 4. IP/SID oskarżonego: 5. Powód skargi: kolejny raz ban bez podstawy 6. Opis sytuacji: Ogolnie kazdy SOBIE zwałuje na tym serwerze i wyzywamy sie dla beki a ze gosciu mnie odpalil i napisalem mu chujozo itp to kolejny raz pan admin majacy Okres stweirdzil ze wlepi mi bana co prawda na 30min ale juz zaczyna to wkurwiac, jak banujesz to banuj kazdego kto ubliza innym facet albo nw idz na spacer i ochlon. 7. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Reason: 'kultura' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'VALVE_0:4:1414987253' [AMXBans] Your IP: '83.25.241.1' [AMXBans] =============================================== [CSXGuard] MOTD: Blocked 'MEFEDRON TO DZIVKA' got banned for '30 i ta podstaewa XD KULTURA, FACET tu polowa graczy jest bez niej a ty banujesz sobie kogo ci sie podoba XD luzuj gacie Mis Bim, 19 Lipca Proszę sie dostosować do wzoru 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MEFEDRON TO DZIVKA Opublikowano 19 Lipca Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lipca (edytowane) Czekam alban az sie wypowiesz bo ciekaw jestem co miales w danej chwili w glowce Edytowane 19 Lipca przez MEFEDRON TO DZIVKA Przyjaciel <3, 19 Lipca 3.19 Zakazane jest pisanie posta pod postem, aby dodać nową treść używaj opcji "Edytuj". Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 19 Lipca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 19 Lipca "k*rwa a ty pedale co runde te samo miejsce grasz" "wypie*dalaj z tej skrzynki" Twoje słowa, można sprawdzić logi Kolejny ban na pewno tak krótki nie będzie. Skarga jest na mnie więc @ Przyjaciel <3 1 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 UUWUWEWUE Opublikowano 19 Lipca Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca Tez sie wypowiem co do tego gracz, osobiscie sam go banowalem za obraze kulture gracz naginal jakie kolwiek zasady serwera jesli chodzi o zachowanie wiec dziwie sie ze nie dostales dluzszego bana 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 19 Lipca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 19 Lipca Po przeanalizowaniu skargi stwierdzam, że nałożony ban jest w pełni zasadny i zgodny z obowiązującym regulaminem. Logi mówią same za siebie, więc nie ma tu mowy o bezpodstawnym banie. Co do reszty, jeśli masz zastrzeżenia co do pracy administracji - możesz złożyć osobną skargę z konkretnymi dowodami. Skargę odrzucam. 2 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 19 Lipca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 19 Lipca Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi