Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 20 Lipca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 20 Lipca Użytkownik Miesiąca Lipiec Witajcie. Zapraszamy do oddawania głosów na Użytkownika Miesiąca Lipca, który Waszym zdaniem przyłożył się swoją postawą i zaangażowaniem, aby otrzymać owy tytuł. Poniżej zapraszam do zapoznania się z zasadami Użytkownika Miesiąca. Złamanie jakiegokolwiek punktu grozi otrzymaniem ostrzeżenia. Głosowanie trwa od dzisiaj 21.07.2026 a zakończy się 28.07.2026 Wzór: Nick: Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Reina Opublikowano 21 Lipca Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 21 Lipca Nick: @ Mis Bim Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Jest osobą, która bardzo aktywnie uczestniczy w życiu forum jak i serwera. Jest kreatywny i bardzo pomocny. Od niedawna pomaga utrzymać porządek w życiu forum jako moderator. Nie ma lepszej osoby, która teraz się tak wyróżnia i na to zasługuje. 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 21 Lipca Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 21 Lipca Nick: @ Mis Bim Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Bardzo dobrze wywiązuję się ze swoich obowiązków jako mod i admin serwera + Pomoc w redakcji 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano Czwartek o 06:19 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano Czwartek o 06:19 @ Młodyy Boo bezinteresownie pieprzy i pieprzy na tym stregoboxie aż dotarł do top1 spamerka, ani nii ma rangi ani wsm to nic 😅 aa zabawia towarzystwo i jest bardzo komunikacyjny na różnorakie tematy, w postach również uczestniczy aktywnie w rozrywkowych tematach, jak i wspieraniu sieci głosowankiem serwerowym 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ okSio Opublikowano Niedziela o 23:10 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano Niedziela o 23:10 Nick: @ Mr.Alban Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: spoko ziomek bardzo aktywny od momentu wbicia na forum aktywny pracowity ode mnie masz mega plusa oby tak dalej 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3ST1NY Opublikowano Niedziela o 23:22 Użytkownik Udostępnij Opublikowano Niedziela o 23:22 Nick: @ Mis Bim Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Mimo że wróciłem tu i można powiedzieć że jestem "nowy", oraz na serwerze mieliśmy drobny zgrzyt na początku - jest to użytkownik najbardziej widoczny na forum. Z racji posiadania rangi Moderatora - dobrze się widzi że jest ciągle aktywny. No i raczy całe forum punktami reputacji - like'ujac praktycznie wszystkie treści. Z racji że jestem tu krótko i oceniam na pryzmacie tych kilkunastu/kilkudziesięciu dni - to właśnie @ Mis Bim widoczny jest najbardziej. Powodzenia 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 4 godziny temu Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Użytkownikiem miesiąca zostaje @ Mis Bim Gratulację! 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 4 godziny temu Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi