Użytkownik pirlo21r Opublikowano 22 Lipca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lipca (edytowane) 1. Twój Nick:PIRLO 2. Nick oskarżonego: h0w?! | 3. Czas zdarzenia:22.07.2026 - 11:17:54 4. IP/SID oskarżonego: 5. Powód skargi:NAPISAŁEM , A WY CO Z NGWM PRZYSZLI ? PO CZYM SIĘ POPRAWIŁEM I NAPISAŁEM NGWN , NAPISALEM TO DO HOW I MARTINOSA , PO CZYM WY][3BAŁ MI BANA NA TYDZIEŃ CZASU. Nie gram często więc skąd mogłem wiedzieć czy to reklama ? nie mogłeś napisać , że to reklama ? Tylko pokazywać swoją władze i wywalać mi bana na tydzień czasu ? ŻENADA. 6. Opis sytuacji: napisałeś, nie pisz tego więcej po tym jak to napisałem i wyrzuciłeś mi bana xD , a po tym jak napisałeś nie pisz tego więcej nic nie pisałem , pzd. Prosze o pokute i rozgrzeszenie , bo już nie przesadzajcie , że to reklama. Wiem , nieznajomość prawa szkodzi , ale no bądźcie ludźmi. 7. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): *DEAD* PIRLO : HOW , MARTINOS [Skoczek] *DEAD* Martinos. TM.v2 - Laptop : co tam ??? [Skoczek] *DEAD* h0w?! | : ja? *DEAD* PIRLO : MOWIE , ZE Z [Skoczek] *DEAD* h0w?! | : nie pisz [Skoczek] *DEAD* Martinos. TM.v2 - Laptop : ja gram gdze chce [Skoczek] *DEAD* h0w?! | : tego Wąs killed OJOJOJO with awp *DEAD* PIRLO : NGNW PRZYSZLI predator + OJOJOJO killed Wąs with awp [Skoczek] *DEAD* h0w?! | : wiecej [Skoczek] *DEAD* Dejw : /svip [Nowy SklepSMS] Teraz uslugi PRZELEW/BLIK/PSC kupisz w automatycznym sklepie sklep.strefaskilla.pl sklep.strefaskilla.pl [Skoczek] *DEAD* wladzio : UU [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'reklama' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 tydzien' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:444538182' [AMXBans] Twoje IP: '185.102.190.2' [AMXBans] =============================================== Edytowane 22 Lipca przez pirlo21r 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 22 Lipca Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca Misiu, napisałeś też to samo na koniec poprzedniej mapy, zwróciłem Ci uwagę, stąd też wiedziałem co planujesz napisać ponownie i nie zdążyłem drugi raz Cię ostrzec, następnym razem dostaniesz perma. Pozdrawiam cieplutko. 3. Reklama --> Ban od tygodnia do bana permanentnego. PS --> jest to jedyna sieć na której gram. aaaaaa noi bym zapomniał. Każdy gracz ma obowiązek zapoznać się z regulaminem. Jeśli tego nie zrobił jest to jego problem. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik pirlo21r Opublikowano 22 Lipca Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lipca (edytowane) jaka reklama, nie wstawiłem ani linku , ani nic xD Napisałem , że widziałem was na innym serwie Nie spamowałem jak idiota. Tylko kulturalnie napisałem. " Stary ty to traktujesz jakbym wchodził i na sayu spamował linki. Powiedz normalnie , że to reklama , a nie piszesz " Nie pisz tego " zajebista wolność słowa. Przecież gdybyś napisał normalnie to nie było by tego xD Się powinno do Ciebie zwracać Panie władzo (zomo) Edytowane 22 Lipca przez pirlo21r 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 22 Lipca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 22 Lipca Zostałeś raz upomniany to musiałeś jeszcze raz napisać tak? Wchodząc na serwer akceptujesz regulamin jaki na nim obowiązuję. Dostałeś najniższą karę jaką przewiduję taryfikator. I nie ważne czy jest to link,ip,czy nazwa innj sieci/serwera, reklama to reklama. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 22 Lipca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 22 Lipca Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi